Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan, , hódíthatnám" meg a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, , hódíthatnám" meg a szívét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!13 éves vagyok,Sötétbarna hajú,zöld szemű,erős testalkatú fiú.Van egy lány az osztályomban,aki nagyon tetszik,viszont nem tudom hogyan közöljem vele az érzéseim.Igazából amitől félek,az leginkább a visszautasítás,a második ok pedig az osztálytársaim ovodás viselkedése.Tudnátok segíteni?Azt nagyon szépen megköszönném!

UI.: Aki azt gondolja,hogy egy kis taknyos 13 éves gyereknek nincsenek érzései,csak meg akarja fektetni a lányt,annak üzenem,hogy ez nem mindenkire igaz!!!Én ennyi idősen egyáltalán nem akarom,max 17 éves koromban..

Illetve még annyi,hogy leginkbább hasonló korosztályú személyektől várom a válaszokat,de idősebbektől is nagyon szívesen elfogadom!

2017. aug. 10. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom még közöld az érzéseid vele, mert nem biztos hogy tudja kezelni a helyzetet. Azt ajánlom még várj ezzel, addig barátkozz vele jobban és nyerd el a bizalmát...aztán lépj. Ki is ismerheted közbe hogy akar-e tőled valamit, ha sok dolgot megoszt veled és elvagytok több az esély.
2017. aug. 10. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Frontális támadást javaslok két oldalról , lehetőleg az összes egységét kerítsd be és ha már ott vagy a többi belsőszervet is foglald le, nehogy a szív segítségére siessenek, ha a szív negvan a többi vele hal , szóval nagyobb katonai erővel mérj csapást a szívra a többi egységeddel pedig akkor a szerveinek a figyelmét vond el.

Amennyiben nem sikerül pár napon belül legyűrnöd légi támadást ajánlok és szárazföldi támogató egységeket, pár tankot is bevethetsz a siker érdekében.

Sok sikert.

2017. aug. 10. 19:54
 3/9 A kérdező kommentje:

1.: válaszoló, nagyon szépen köszönöm!

2.: válaszoló, neked is köszönöm,megnevettett ez az ironikus megfogalmazás :D

2017. aug. 10. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem valj neki szerelmet ès lègy vele kedves meg ilyesmi általába ez bejön a lányoknak.

12L

2017. aug. 10. 20:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2017. aug. 10. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Ne támadd le egyből azzal, hogy szereted. Inkább légy figyelmesebb vele. Vigyél neki csokit, cukorkát, dicsérd meg az öltözékét, a haját. Ha közelebb kerültél hozzá, akkor jöhet a vallomás egy megfelelő pillanatban :)
2017. aug. 10. 22:17
 7/9 anonim ***** válasza:
kicsit beszelgess vele es aztan fogd meg a segget markolj ra .befog jonni neki. fogdosd ahol tudod. szeretik a lanyok.(kiveve aki nem)
2017. aug. 11. 17:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom,hogy próbálj meg hozzá közelebb kerülni,és ha te is látod rajta,hogy érdeklődik irántad,akkor elhívhatnád valahova. Szerintem se támadd le,azzal,hogy mennyire szereted stb. Én pl.szerintem ilyenkor lefagynék,és nem tudnék mit mondani,persze ő lehet,máshogy kezelné a helyzetet.Remélem tudtam segíteni!

13/L

2017. aug. 11. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudtál,nagyon szépen köszönöm! :)
2017. aug. 11. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!