Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szerencsétlen helyzet?
hova jött be?? Normális ember azt mondja, hogy tetszett nekem vagy szimpi volt, de nem bejött..
Ráadásul ez a fogalmazás, oké én egyedi eset vagyok megértem amit ide leírtál de 100% hogy lesz aki nem fogja, azoknak lefordítom:
A kérdező valamerre volt a haverjaival azt nem mondja el merre persze, és látott egy lányt 2 napja, aki tetszett neki és azóta se híre se hangja az adott leányzónak és nem gondolja azt hogy bárki is ismerné (ergó arra utal, hogy a lány veszélyesen asszociális és nincs egy ismerőse se) vagy pedig arra gondol hogy az ismerősi köréből nem ismeri senki... Röviden ennyi..
A fordításomból megállapítható hogy a kérdés sok sebből vérzik, egy nem tudjuk hol láttad, így nem tudhatjuk hogy oda milyen gyakorisággal jár az ember, plusz eléggé pontatlanul fogalmazol néhány helyen szerintem , persze én nem szólhatok be tudom, mivel a nyelvtannal gondom van és mindenki csesztet vele elég sokszor de azért egy kicsit fogalmazhattál volna pontosabban és elárulhattál volna több infót , mert erre aki pontos választ ad az a következő prófére ki eljött hozzánk..
A helyzet meg elég szar, mivel nincs tököd egy lány leszólításához :)
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!