Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 év körüli fiúk! Nektek melyik alak tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Az első az egy olyan tipikus karcsù lány lenne, nincs nagy popsija és mellei, de szép vékony
A második az egy emyhe homomora alkat, de azert meg van rajta mit fogni
A harmadik pedig már az a nagyon formás fajta, nagy cicik és popsi, de van rajta egy kis felesleg
Szerintetek? Kort is ìrjarok légyszives. :))
2017. aug. 6. 21:13
1/19 anonim válasza:
Hàt egyik se inkàbb az arany közép út az elsō és màsodik között
15F
2/19 anonim válasza:
1-es, 2-es és hármas is :) nem az én véleményem érdekel tudom, mert 2 évvel idősebb vagyok a kiszabotnál, de szerintem mind a 3 vonzó testalkat, de ha döntenem kéne akkor az 1-est választanám.
3/19 anonim válasza:
Nekem az első.
Mindig is a nagyon vékony lányok tetszettek, sokan azt mondják rá, hogy "deszka", de szerintem nincs ennél szexibb :D
16/F
4/19 anonim válasza:
Az első a leginkább bejövős, de a második sem rossz :). Tudom, tudom, "manapság mindenkinek az anorexiás lányok tetszenek", de ez a divat, és ebben még követem is(nem sok ilyen van).
16/F
5/19 anonim válasza:
Nálam Kendall alakja a nyerő. 16f
7/19 anonim válasza:
2, az egyes és hármas undi számomra 15/F
8/19 anonim válasza:
Mindhárom,ha a belső értékeikkelnincs gon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!