Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki, és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menő manó43 kérdése:

Szerintetek tetszem neki, és ha igen akkor mit kéne lépnem?

Figyelt kérdés

15 éves fiú vagyok, gimnázium 9. osztályát végeztem most, és van egy lány aki nagyon tetszik.

Egy osztályba járunk, jól kijövünk. Szinte bármiről el tudunk beszélgetni, sokat viccelődünk egymással. Viszont nem tudom hogy ő is úgy érez e irántam mint én őiránta. Hogy tudjam meg hogy tetszem e neki, úgy hogy ne legyek túl nyomulós? Ez lenne az első komoly kapcsolatom és nem akarom elszúrni a dolgot.

2017. aug. 5. 21:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Nadigjelj akor el mondom!!4! Ved elore a faxod ess csappd ki nekki!!4! Erdekelni fogjya nyuggi!!!544négyöt4!!
2017. aug. 5. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Előszöris el kéne hívnod párszor közös találkozóra úgy, hogy ugye csak kettesbe legyetek. Viszont ami fontos, hogy még az első pár randin ne adj ki olyan jelet,amivel azt jelzed, hogy tetszik neked. Mivel már régóta ismerhetitek egymást, így fontosnak tartom, hogy szépen lassan alakuljon ki a dolog.Aztán úgyis érezni fogod, hogy hogyan viszonyul hozzád. Kb 5ik találkozásotoknál már kezdd el random ölelgetni és adj arcra puszit köszönéskor.Aztán ahogy haladnak a dolgok valamelyik többetik találkozáskor csókold meg.
2017. aug. 6. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!