Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem 1 fiú, sok múlik a szépségen, h tetszem - e neki? Sok pattanás van az arcomon, ez nem nagyon jön be a fiúknak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 28. 19:53
1/3 DollarDog válasza:
Hát próbáld meg azért eltüntetni :D nem egy olyan ok amiért nem jönnék össze egy lánnyal de azért legyen ápolt!
2/3 anonim válasza:
Az én csajomnak olyan sok van, hogy hűüű.... az egész arcát beborítja. Es tudod mennyire zavar? Semmenyire, mert szeretem. Ha találsz egy fiút aki szerelmes beléd nem fogja zavarni!
3/3 anonim válasza:
Én is elég pattanásos vagyok, de annyira hogy bőrgyógyászatra járkálunk vele. Mégis volt barátom így is és nem azért lett vége mert tele van a fejem pattanással és az azután maradt hegekkel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!