Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Mit tegyek most?
Figyelt kérdés
3 hónapja elutasíott egy lány,és most már nagyából túlléptem rajta. Azóta mindent leszarok,és azt veszem észre,hogy sokkal könnyebb így csajozni. Van egy lány,aki most 14 éves,de van egy másik,aki idősebb 17 éves. Ez így nagyon fura. Az idősebbik szerelmes belém,de a másik valahogy mindig rám ír,vagy ha én írok rá,akkor elpirul. Amikor feltettem azt a kérdést,hogy talizunk-e,azt mondta: "Lehet,még nem tudom." és mellé egy elpirult arcot küldött. Meg mindig megtudom nevetettni. Szerintetek most melyiket válasszam? Az a helyzet,hogy egyik sem tetszik,csak barátként tekintek mind 2-re. F/162017. júl. 27. 10:03
1/7 anonim válasza:
Te tudod! De ha egyik sem tetszik nem érdemes játszani velük!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem is akarok. Csak baráti találkozást szerettem volna.
2017. júl. 27. 10:08
3/7 DollarDog válasza:
Azt javaslom hogy találkozz külön-külön mind a kettővel és amelyik jobban bejön azzal leszel! Ennyire egyszerű!
4/7 anonim válasza:
Akkor félre értettem! Szerintem ha mind kettővel találkozol az csak jó lehet! Barátoktól sosem elég! Én lány vagyok, de nekem is vannak fiú haverjaim.
5/7 anonim válasza:
Utolsó vagyok! A vége lemaradt: amelyikkel jobbá érzed magad azzal leszel!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2017. júl. 27. 10:43
7/7 anonim válasza:
Osztom a többiek válaszát:) Én inkább az idősebbet választanám az valamivel éretebb. Kinek milyen az ízlése. Rajtad áll.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!