Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályban akibe szerelmes voltam. Azt mondta hogy ő is belém. Aztán eléggé úgy viselkedett mintha járnánk, azt is mondta hogy járunk. Mindig bókolt, becézett, megsimogatott, megfogta a kezem, egyszer el is akart hívni randira. Meg úgy nézett ahogy még senki.

Aztán megtudtam hogy becsapott.

De még mindig úgy viselkedik mintha tetszenék neki. Most is bókol meg olyanokat mond. Az osztály közös Messenger csoportjába is olyanokat ír hogy "hogy vagy cicám?" Meg ilyeneket.

Már valószínűleg tudja hogy tudom hogy becsapott. De akkor mért viselkedik így?

A válaszokat előre is köszönöm.

#fiú #becsapása.
2017. aug. 5. 09:05
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni hogy mindig aggódott értem meg féltékeny volt.
2017. aug. 5. 09:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel csapott be? Lehet hogy nem tudja,hogy rájöttél vagy valami miatt kénytelen fenntartani a látszatot.
2017. aug. 5. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Azzal csapott be hogy csak viccelt hogy szerelmes belém. Ezt a legjobb barátnőmnek mondta el és szerintem akkor gondolja hogy ő meg elmondta nekem.
2017. aug. 5. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Játszik veled.
2017. aug. 5. 10:18
 5/6 anonim válasza:

Lehet hogy valami fogadás, csak te rájöttél és még tart a fogadás.

Mondd meg neki szemtől szembe amit tudsz és figyeld meg a reakcióját.

Csak egy tipp.

2017. aug. 6. 21:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. aug. 7. 08:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!