Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zac Efron fiatalon tényleg minden csajnak bejött?
Nem rég chateltünk barátnőmmel messengren,küldözgettünk egymásnak pár képet helyes pasikról ,elmondtuk a véleményünket róluk.Volt egy pár olyan,aki mind kettőnknek bejött,de volt olyan,aki nem.Majd mikor a barátnőm Zac Efronról küldött képet,ezt a megjegyzést írta:
"A következő tuti tetszeni fog.Kinek nem jött be?Még a egyes hetero pasinak is tetszett.Csak hát ő is megöregedett kissé."
Nekem viszont egyáltalán nem tetszenek az arcvonásai,olyan kislányosnak mondanám,baba arcúnak(és ezt most a fiatalabb énjére mondom,bár így,kicsit idősebben,új séróval se túl megnyerő számomra).
Lányok,ti hogy vagytok vele?
8 éves lehettem amikor volt ez a nagy highschool musical őrület és én akkor a fél vesémet is oda adtam volna Zac Efronert
Most már nem tetszik amúgy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!