Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azoknak a csajoknak -es vannak egy par millioan- akiknek bejon Justin Bieber, Zayn Malik vagy Zac Efron azokat nem zavarja, hogy ezek olyan alacsonyak?
Zayn és Justin 175 cm magasak , ami már átlagos..
Zac Effron se marad le róluk 173 cm el az sem alacsony...
Sőt a 170 sem..
Van aki 170 cm esen nagyon alacsonynak tűnik , ismerrk ilyet is és van , aki tök átlagosnak..
Íme egy kislány véleménye..
Én most pl. Zac-hez viszonyítok. Kb 10 cm-rel magasabb mint én, igaz én még nőhetek, de most komolyan. Nem egy távoli rokonom házasodott úgy, hogy a nő magasabb egy picivel a pasinál. Nagynéném speciel akkora mint a férje. :)
Nem hiszem hogy ha valakibe szerelmes vagy, akkor az a lényeg hogy legyen magas. Sose értettem ezt a logikát hogy pontosan 20 cm-rel magasabb srác kell. :S Nekem pl nem jönnek be azok a fiúk akiket "sodrófával nyújtottak"..
És mi van akkor, hogyha a csaj 150 cm? Akkor meg a csaj kisebb mint az átlag. Akkor meg "arányosan picik", és akkor igen-igen, alacsonyak de kit zavar?
Nem tudom, szerintem most kár összeveszni mert mindenkinek más az ideál. Én is szeretem ha egy srác magas, de egy előttem szóló csajszival egyetemben nem akarok én sem sámlira állni. :D
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!