Lányok ki jön be nektek jobban, melyikük a jóképűbb?
Két teljesen különálló személyiség mind külsőre mind belsőre az egyik a férfiasság a másik még inkább a tiniség aza kérdés hogy
Kenan Imirzalioglu:
Vagy Zac Efron:
Melyik jön be nektek jobban?
Igaz én F vagyok, de Kenan-nál nem nagyon létezhet "férfiasabb" férfi. Én teljesen a második kategóriát képviselem, de ha nőknek inkább Kenan jönne be azt teljesen megértem. Láttam az Ezelben az alakítását, le a kalappal...
Megjegyzem, nagyon sokak ezt a stílust AKARJÁK képviselni de nem jön össze nekik! Hiába valaki letolatja a haját 1 centisre... ehhez karakter kell! Hiába a most sok 1-2 centis hajú, csak gondolják hogy férfiasak, közbe egy levasalt hajú sokkal férfiasabb. Nem attól lesz valaki férfi hogy rövid a haja, meg nem nyálas ruhát hord... Viszont Kenan magassága meg kiállása és karaktere, kisugárzása miatt neki más stílusa nem is lehetne, annyira illik hozzá ez!
De az én arcommal maradok inkább a második metroszexuálisabb kategória :)
Na, 18/L vagyok, és részletezem a véleményemet:
A két emberkét összevetve lenne meg az a külső, ami nekem leginkább bejön. Imádom a fekete hajat, de hajhosszra inkább közelítse a 2.at. Elvárások, mi? :D Amúgy mind a kettő jól néz ki, és a második is inkább kifele a tiniből mint benne szerintem.
A likelt képek alapján Zac Mert Kenan úgy néz ki mint egy Maffia vezér. :D
De ha figyelembe veszem az alakításokat és a gesztusokat, megjelenést, kisugárzást... szóval mindent összegezve: Kenan
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!