Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy nézek ki? (főleg anime kedvelő lányoktól kérdezem) Mennyi esélyem van ilyen külsővel?
2016. dec. 30. 09:29
1/15 anonim válasza:
nekem bejössz, van kedvd dumcsizni?
13L
2/15 anonim válasza:
Nekem nem. Igazából nem igazán számít a külső nekem de ha erre vagy itt kiváncsi akkor azt értékelem. Mondjuk nekem túlsok a kocka. De ez én vok.
4/15 A kérdező kommentje:
Igen, személyesen :) És hírem is van, már csak max 1 év a 2. évadhoz és a főszerepet megint én kaptam :D
2016. dec. 30. 09:54
5/15 anonim válasza:
Vágasd le a hajad, akkor talán lenne esélyed nálam. Így túl hosszú.
7/15 anonim válasza:
#5 egyetértek, tényleg hosszú :/
8/15 anonim válasza:
Emberek, ez photoshop!
Először én sem jöttem rá, de mikor jobban megnéztem a törölközőt a hátán, rájöttem, hogy hiányzik belőle egy darab. Átalakítottad az arcod, ugye?
9/15 anonim válasza:
#8 azta erre ki nem jött rá? Ez egy anime karakter feje -.-
10/15 A kérdező kommentje:
igazság szerint csak painteltem ._. de köszönöm :D
2016. dec. 30. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!