Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém az edzőm, vagy csak incselkedik?
Hát ő igazából az edzőm életársa, de ő is szokott oktatni, és van egy közös gyerekük.Az igazi edzőm 27, azélettársa 30-40, én 16. Egy hete kezdte ezt mióta az igazi edzőm lesérült és mivel egy faluban lakunk én járok hozzájuk segíteni, napi rendszerességgel több órát.
Szóval van hogy oda jön megölel, átkarolja a nyakam vagy a derekam, suttog úgy hogy a szája az arcomhoz ér, rácsap a segemre...
Nem tudom hogy mit kezdjek ezzel. Mert amióta ez tart nem tudok rendesen aludni...
Nem pedofil, nem agresszív... Egyszerűen csak kérdezzem meg hogy mit akar?
Persze, hogy nem csinálja más jelenlétében.
Csak szórakozik, szerintem is.
Meg akar kapni.
Kérdés, te meg akarod őt kapni?
incslekedik, és jól esne neki a fiatal p/*/nci
féreg undorító dolog.
ha muszáj megtartanod velük a kapcsolatot, akkor hintsd el, hogy tök boldog vagy mert megismertél egy srácot tök jó minden...smemiért sme cserélnéd el bla bla...
hátha leáll.
ha nem..akkor mond a szemébe ha mégegyszer közel megy: ellököd...és bocsi de nekem ez nem fér bele. és hidegen hagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!