Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Na most az jó vagy nem jó...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na most az jó vagy nem jó hogy 15 éves fiú vagyok, a, , barátnőm" meg 17 éves?

Figyelt kérdés

Van aki szerint jó, van aki szerint nem. Én úgy gondolom hogy ő nem fog sokáig velem lenni. Akkor élvezzem a helyzetet amíg tehetem? És azzal van baj hogy olyan dolgokat csinálunk amik 18+-osak?

Én igazából full nem tudom hogy ez rendben van-e...

2017. aug. 2. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért gondolod hogy nem fog sokáig veled lenni?

Szerintem nem baj ha 2évvel idősebb.

Te szereted azt csinálni?

2017. aug. 2. 17:33
 2/5 DollarDog ***** válasza:
Szerintem teljesen rendven van! Az hogy meddig lesz veled, az határozza meg ahogyan viselkedsz & a jellemed milyen!
2017. aug. 2. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért gondolom hogy nem marad sokáig velem, mert tök jól néz ki. 17 éves, de úgy néz ki mint egy fullos huszonéves. Nem todom mi lesz akkor, ha más valaki rámozdul...
2017. aug. 2. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fullos.. Te is valami alpati taho lehetsz valami gennyedek retegbol. Elvezd amig van rgy idoutan raun az onsajbaltato dumadra es a kis farkadra..
2017. aug. 2. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nen gond a 2ev, akkor se ha a lany az idosebb. Ne stresszelj ra, hogy szep es ne gondolj arra h nem lesztek egyutt. Arra koncentralj h most veled van es teged szeret. A 18+ alatt nem tudom, hogy mit ertetek de akarmi is az en varnek meg egy picit ha meg nem keso...
2017. aug. 2. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!