Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek furcsa az, ha egy 19 éves fiú összejön egy 25 éves lánnyal?
#3: Talán azért, mert egy 25 éves nő már jóval több élettapasztalattal rendelkezik, mellette egy 19 éves ránézésre meg agyilag is egy kisfiú.
25 körül a nők már a korosztályukban keresgélnek, vagy a 30-asok között, akikkel már lehet mit kezdeni, biztonságot nyújtanak és gyereket tervezhetnek velük.
Ebben az esetben valószínűleg a nő önbizalom-hiányos vagy csak végre talált egy pasit, aki akarja, és örül szépen. Persze ez nem szentírás, de fogalmam sincs, mi más állna a háttérben.
Azért ez nem csak a korról szól szerintem. Lehet, hogy a srác jóval érettebb, mint a saját korosztálya, vagy éppen a nő a visszamaradottabb, ezért jól kijönnek. Sok ilyet hallottam már. Van olyan fiú ismerősöm aki az idősebb nőket szereti.
Szóval nem, egyáltalán nem furcsa.
Hát manapság már az sem furcsa kb, ha testvérek egymással szexelnek... (ezt is itt olvastam, őszintén remélem egyébként h kamu)
Nekem amellett h furcsa még érthetetlen is. Nehezen tudom felfogni, hogy egy 25 éves nő mit akarhat egy 19 éves sractól. Ha fizetnének se jönnék össze tőlem akar 1-2 evvel fiatalabbal, de ennyivel fiatalabbal meg pláne nem. Volt dolgom már tőlem fiatalabb srácokkal és mindet kivétel nélkül megszívtam, iszonyat gyerekesek és éretlenek voltak. De ez csak az én véleményem, a ti dolgotok.
Szerintem nincs ebben semmi furcsa, én is 19 vagyok es nem vagyok gyerekes, sőt. Szerintem egy próbát megér! Találkozzatok aztán majd kiderül, hogy mi lesz ;) Hajrá!!
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!