Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány és 22 éves fiú közt lehet igaz szerelem?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 11:23
1/17 anonim válasza:
nem
s a törvény is bünteti a szeretkezést köztük
2/17 anonim válasza:
Egymilliárd évente egyszer elő szokott fordulni, igen.
4/17 anonim válasza:
Hát a srácnak lehetnek érzelmei kigyúrt cigányokkal a zuhanyzóban
5/17 DollarDog válasza:
Azt ajánlom hogy 13 évesen (már ha te vagy az a fél) ne foglalkozz még ezzel a témával :D ráérsz foglalkozni vele késöbb! Nem maradsz le semmiröl!
7/17 anonim válasza:
Te most a 13 a 22 vagy a szülő vagy?
9/17 anonim válasza:
A 13 eves lany reszerol meg talan lehet szerelem (tini szerelem)
De az hogy egy 22 eves palinak megtetszen egy 13 eves lany
Az vagy pedofil vagy a csaj sminkeli ki ugy magat minta 18-19 lenne
10/17 anonim válasza:
nekem is tetszett már meg 13 éves csaj, és hallod, 17 nek kinézett smink nélkül... és igen szerettem, szívből szerettem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!