Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha el kell engedjetek egy lányt részben a ti hibátokból, részben a lány hibájából, akkor hogy viszonyulnátok ahhoz ha a lány rövidebb/hosszabb idő múlva újra keresne titeket?
A részletek lényegtelenek. Én is és a srác is elcsesztük ezt a kapcsolatot annak ellenére hogy szeretjük egymást. A srác végül "kiadta az utamat" (előtte már én is csináltam ilyet, de én rövid időn belül megbántam). De tudom hogy még szeret és én is őt annak ellenere hogy elég sok hülyeséget csinált. Nem bírom ki, hogy ne beszéljek vele, mert lezáratlannak gondolom ezt az egészet és még mindig szeretem. Mit kéne tennem? Várjak még azzal, hogy keressem? Vagy arra várjak hogy ő keressen? Azt tudni kell a kapcsolatunkról, hogy a járásig hónapokig nem jutottunk. Mert valami mindig közbejött vagy az én részemről vagy a srác részéről.
Igen, ez elég bonyolult.
A normális válaszokat nagyon szépen köszönöm!
17/L
Ha eddig nem akart összejönni, akkor talán így a jobb nem?
Ha már annyit küzdöttetek és mégsem hoz eredményt..ez talán egy jel.
Nem tudom igazából. Csak donts. Ha folytatni szeretnéd h harcolsz érte, akkor tedd azt. Jobb mintha nem tennél semmit. A végén kiderül h helyesen döntöttel vagy sem. Addig is azt teszed amit szeretnél.
Hajrá! :)
Én is hasonló cipőben járok, pontosabban a lezáratlanság és szeretet szempontjáből. Szerintem beszéld meg vele. Ez mindenre gyógyír:) ha szerencsés van nem lesz felgma vagy szótlan mint az enyém, és rendesen meg tudjátok vitatni. Ha tényleg fontos neked, tudd meg ő mit gondol. Lehet hogy kiderül, neki is hiányzol és folytatjátok az immár kiteljeseddet kapcsolatot. Vagy közli hogy továbblépett, akkor bizpny ideje engedni. Ahelyett hogy magadban találgatsz, derítsd ki.
Legalább is én biztosan ezt tenném. Ha elutasító akkor ne zaklasd. Ha közlékeny akkor legalább szépen lezárhatjátok/újrakezdhetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!