Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ehhez hogy viszonyulnátok?
Az a helyzet, hogy tetszik egy fiú, de én elég nyílt, őszínte, pörgős, szókimondó személyiség vagyok.
Amikor emegy mellettem egy helyes fiú az utcán, akkor is mondom neki, hogy milyen helyes, vagy adok neki valami egyértelmű jelet, pl. megfordulok és mosolygok rá. Igen, ez lehet kicsit sok, de a lényeg. Ezek a srácok csak ilyen 'helyes gyerekek' számomra, de ez a fiú tényleg tetszik, és régen jóban voltunk (de akkor még nagyon kicsik voltunk) Szerintetek lerohanásnak érezné, ha a buszon csak úgy lehuppannék mellé, és elkezdenék beszélgetni; vele, aztán szóba hoznám, hogy tetszik?
Vagy Ti az ilyenről mit gondoltok? Nem lenne gáz?
Néha már úgy érzem, hogy túl erős a személyiségem.
Igazából ez lenne a normális, hogy mindenki ilyen közvetlen, csaaaak hát a társadalmunk inkább a zárkózottságra, és titkolózásra épül.
Ha tetszel neki, akkor egyáltalán nem lenne lerohanás. Ha nem akkor meg valszeg ezt fogja használni mint kifogás.
Semmi baj nincs vele, nyugodtan csináld. 18/f
Hát figyelj, attól függ hogy a srác személyisége milyen.
Például én introvertáltként egyszerűen nem tudnánk erre reagálni. Ott bámulnak ki a fejemből és mikor említést, sőt egyenesen kijelentené hogy tetszem neki én ott úgy ott olyan szinten zavarba jönnék, hogy megmukkanni nem mernék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!