Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé szorult helyzet, mit tegyek?
Hát velem pont a fordítottja volt :D, hogy külsőre majdnem elájultam a sráctól, aztán kb kiderült, hogy egy viszonylag jó testbe csomagolt gyökér.
Szerintem várj még egy kicsit, mert mindenkinek változik ilyen téren egy picit az ízlése.
Bár a belső fontosabb, szükséges a külső vonzalom is. Látom, neked is az és ez nem is fog megváltozni senki két szép szeméért. Ezzel nincs gond. Ebből úgyis szakítás lenne.
Ne szégyelld magad! A külső vonzalom tényleg elengedhetetlen.
Tipp: Ne áradozz így senkiről néhány nap ismeretség után, mert alig ismered. Kiemeltél pár tök átlagos tulajdonságot, semmi extra, negatívumokról valószínűleg nem is tudsz,pedig hozzá tartozik az is. Ilyenekből lesznek a pofára esések.
Nincs ebbe semmi szégyellnivaló és nem vagy felszínes. A szerelemhez az is hozzátartozik hogy legyen kémia. De szerintem varj egy kicsit ,ne hamarkodj el semmit. Mert tényleg lehet hogy idővel ha beleszeretsz és akkor már fog tetszeni. Velem volt ilyen. Nem azt mondom hogy jöjjetek össze így ,de várj még mielőtt arról ítélnél hogy lesz-e köztetek valaha valami.
Ha meg egy bizonyos idő után sem ,akkor ténykeg nem erdemes erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!