Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon rosszul gondolkodok?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul gondolkodok? (többi lent) 16/L

Figyelt kérdés

Kevés barátom van mert nagyon megválogatom kiben bízok meg. De ennek örülök, ugyanis ugyan kevés barátom van de bennük teljesen megbízok és tényleg mindent meg tudok velük beszélni.

Ugyanígy vagyok a párkapcsolattal. Sok kortáramtól eltérően nem szoktam bulizni, inni és ronda szóval mondva pasizni mert csak azért is kell egy fiú.

Nem vagyok társasági ember, ennek ellenére ha valaki nem egy empátia nélküli gyökér aki simán megkergeti az embert bogárral mert neki az a vicces akkor el tudok bárkivel beszélgetni.

Sok lány oda-vissza van ha valami túlárazott ékszert kap, vagyis én ezt szűrtem le. Ehhez képest én egy hülye ékszernél sokkal jobban örülnék egy rózsának, vagy egy út széléről szedett pipacsnak.

Így gondolkodva lesz valaha kapcsolatom? Meg kéne változtatnom a gondolkodásomat?

2017. aug. 2. 11:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem kell megváltoztatnod a gondolkodásmódodat, ugyanis ennek kellene a természetesnek lennie (szerintem).

Kapcsolatod pedig persze, hogy lesz, csak nekünk (bár én az ellenkező nemet erősítem) szerintem nehezebb párt találni, mert egyszerűen a mai kortársak többsége nem így gondolkodik...

Ez a gondolkodásmód valójában inkább egy kincs, mintsem valódi hátrány.

19F

2017. aug. 2. 11:16
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Ne változz meg. Igy amit leírtál egy cuki, normális lánynak képzellek el. Ez a normális nem amit mások csinálnak :D. Soha nem szerettem az olyan lányokat amilyeneket te leírtál meg sok fiú se.(lehet emiatt nincs is barátnőm :D)

18/F

2017. aug. 2. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Ne valtozz meg!

Magad miatt szeressenek olyan amilyen valoban vagy.

Ha en talaltam magamnak baratnot akkor figyeld meg hogy te is fogsz egy rendes fiut talalni.

Pedig en se vagyok egy nagy fonyeremeny bizonyos tereken.

Csak legyel turelemmel.

2017. aug. 2. 12:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Így vagy jó, ahogy vagy! Ugyanilyen vagyok és utálom, mikor valaki azt mondja, hogy "neked is számít a mastercard". Mikor egyáltalán nem érdekel. Szerintem is többet ér egy szál virág, vagy egy pipacs az út széléről. A mai pasik pedig az ilyen " ékszer lányokat" csak egy dísznek nézik, akikkel lehet villogni a haverok előtt. Nem ismerlek, de én nagyon átérzem a helyzetet.

Lélektárs xD

16L

2017. aug. 2. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
nagyon jó az értékrended ,énnekem is pont ilyen 19 /F Szívesen megismernélek
2017. aug. 2. 17:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden ember azért szép, mert van benne valami egyedi, valami szerethető. Jó látni azt, hogy a mai internetfüggő és eléggé csak eltorzuló tinitársadalomban akadnak olyanok, mint te, akik képesek ésszerű gondolkodásra. Ne változz meg. Maradj az eredeti, már kialakult értékeidnél. Nem bók, főleg nem így ismeretlenül, de, ha ténylegesen ilyen a stílusod, akkor gyémánt vagy, a kövek között. Lesz kapcsolatod, ettől nem kell félned. Biztosan találsz egy olyan fiút, aki hasonló hozzád. Sok sikert kívánok! :)

15/F

2017. aug. 2. 22:52
 7/7 anonim válasza:
0%
De utálom ezeket a haszontalan tanácsokat komolyan... Figyelj jó hogy megválogatod hogy kiben bízol meg és nem iszod szét az agyad ezzel én is így vagyok viszont attólmég jó dolog ismerkedni és szórakozni nem kell ezt elítélni ha közösségbe jársz akkor biztos akad neked valaki :) 16/L
2017. aug. 4. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!