Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jelenthet valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet valamit?

Figyelt kérdés

15/L vagyok és a fiú is 15

Voltunk nyaralni Horvátországban és egy apartmanban voltunk ahol az apartman tulaja (idős néni) ott lakik az apartman mögött szóval a gyerekei meg az unokái is mászkáltak ott ... (2-3eve is itt voltunk, akkor is láttam a fiút, a néni unokáját)

Szóval térjünk a lényegre:

Kint voltunk az udvaron és a fiú ment valahova és ugye köszönt (persze ez alap dolog hogy koszonsz) de ahányszor elment ott mindig köszönt és közben mindig rám nézett mosolyogva meg akkor is amikor az egész család kint volt... ez jelenthet valamit?

Így kinézetre nagyon bejön nekem a fiú de sajnos nem tudom a nevet és így erről ennyit... max várok egy évet hogy lehessen valami de szerintem addigra elfelejt...

2017. aug. 1. 22:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem érsz vele semmit mert ha nem élsz ott akkor abból nwm lesznek randik. Mit gondolsz? Évente 2 hétig látjátkk egymást és megbíztok egymásba hogy nem szereztek másikat
2017. aug. 1. 22:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Sorstárs :)) Van egy fiú Gyenesdiáson ,aki tök normális , kinézetre is nagyon bejön ,viszont oda csak évente megyünk. Sokat gondolok rá ,de ez van .
2017. aug. 1. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!