Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Annyira elegem van már.... hülyén hangzik de szeretnek már valakit.

Aki szeret, elfogad, őszinte, kedves, aranyos. Mondhattok bármit de számít a kinézete is , persze nem ez az első de azért mégis számít. Nem jön össze semmi....

14/L

Legyszi olyat ne írjatok hogy meg ráérek, főleg ne a bunkobb valtozatba. Tanácsokat elfogadok.

Esetleges hibákért elnezest

2017. júl. 31. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Majd jön, amikor nem számítasz rá. De komolyan, így szokott lenni.

Ha csak erre fogsz törekedni, akkor meg nehezebb lesz és csak gyötröd magad.

2017. júl. 31. 22:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia. Ne aggodj biztos megtalálod majd az igazit. Menj el buliba, barátokkal, dzórakozni koncertre stb. Ismerkedj

17f

2017. júl. 31. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

idősebb vagyok. valószínűleg a külsőmmel sem lennél boldog :D

attól eltekintve, hogy kedvesnek tartom magam, azzal szemben aki megérdemli. és őszintének, de hidd el ez a mai világban nem divat. kitartást. majd lesz valaki ideig úóráig, aki a szép szavaival levesz a lábairól, és csak remélheted, hogy nem csak megfektetni akar majd....

2017. júl. 31. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Járj el bulizni. En ennyi idősen kezdtem es szep éveim voltak! Sokakkal megismerkedtem, aztan tavaly a semmiből jelent meg a mostani baratom, pont mikor a legkevesbe sem szamitottam ra.

Egyebkent en azt tanácsolom hogy eld ki magad, ne kezdj kapcsolatokba! (Nem arra gondolok hogy utcaszeli lany legyel akin mindenki keresztul megy) kezdj el bulizni, tapasztalgasd a flortoleseket, hogy hogyan legyel belevaló, talpraesett csaj ha hozzadszol egy csavo. Bulizz ameddig tudsz mert ha egyszer kapcsolatba kezdesz akkor ha hiszed ha nem, nem lesz ra esélyed.

2017. júl. 31. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!