Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » SOS! Nincs etvagyam miatta....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Nincs etvagyam miatta. Mit tudok tenni? Tobbi lent

Figyelt kérdés
Na megismertem egy sracot es eletemben eloszor lettem szerelmes igazan.legutobbi alkalommal megcsokolt, de azota nincs etvagyam 1kgot fogytam de nem szeretnek koplalni igy is sovany vagyok, plane ha nem is eszek.....hogy tudom elerni hogy ujbol szivesen egyek?bocsi hulyen fogalmaztam, de igy a szervezetemben erzem hogy szuksegem van kajara de megragni meg lenyelni nemtudom mert hanyingerem lesz...amikor masodszor taliztunk akkor is ez volt csak nem ilyen erosen ugyhogy akkor azthittem bekaptam vmi betegseget, de sztem nem az volt ezek szerint

2017. júl. 2. 09:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem 14L
2017. júl. 2. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy belehányt a szádba? -,-
2017. júl. 2. 10:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan így vagyok.

Hiányzik, nem tudok enni. Ma is alig ettem ma talán 2× egy kis vmit, semmi de semmi étvágyam nincs.

19 l

(arra figyelj szerintem hogy igyál, mert nekem már a fejem fáj a folyadékhiánytól)

Hú de szerelmes vagyok! :D

2017. júl. 2. 21:01
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 /-1 ma
2017. júl. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!