Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miatta nincs étvágyam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miatta nincs étvágyam?

Figyelt kérdés
1 hónapja kb. megismertem egy fiút aki attól a perctől fogva, hogy megláttam egyszerűen ha rá gondolok pillangók vannak a hasamban. Mondhatnánk úgy is, hogy mindig, mivel mindig rá gondolok, lefekvés előtt is és reggel is ő az első gondolatom. Ha meglátom az utcán akkor kb. remegek, múltkor pedig végre rám írt. Abban a pillanatban szinte ötezerszeresen összeszorult a gyomrom, alig akartam elhinni. Ha nem látom kint a városban, őt keresem folyton, már a kedvem is elmegy ha nem látom. A lényeg az, hogy amióta 2. megláttam, azóta mégjobban érzem a pillangókat, remegek az izgalomtól, alig van étvágyam, ami azt jelenti, hogy napi 1x eszek kb 3 falatot az ebédből, mert egyszerűen nem bírok többet. Gondoltam rá, hogy elég nagy a valószínűsége, hogy miatta nem eszem, de a másik dolog meg a betegség. Ugye lehet az ember étvágytalan, ha szerelmes/tetszik neki valaki?
2015. aug. 9. 06:30
 1/5 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy más fiúra egyszerűen rá sem tudok nézni még ha az a pasi 10-es skálán 11-es, akkor sem kelti fel az érdeklődésemet egy cseppet sem.
2015. aug. 9. 06:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen eléggé valószínű.
2015. aug. 9. 07:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát akkor biztos nem miattam :D
2015. aug. 9. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet persze, nekem csak a barátom hiányától volt ez, alig bírtam enni, szal az egy év távkapcsolat jó kis fogyókúra volt, bár most hogy együtt vagyunk vissza is szedtem mindent sajna, de nem baj lényeg hogy itt van. :D
2015. aug. 9. 10:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Az a lényeg :) köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok!
2015. aug. 9. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!