Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a barátommal miatta. Mi a megoldás?
A barátod volt, nem? Nem értem, mi a baj.
Hány éves vagy?
Egyébként meg nem a barátod miatt, hanem a kapcsolat miatt.
A párkapcsolatoknak ugyanis természetesen velejárójuk a szex. Mivel ezt nem tudtad eddig, gyanítom, hogy olyan 13-14 lehetsz...
Elsietted a döntést, még nem álltál volna készen! Most már nem tudsz mit tenni, ami volt, elmúlt, nem érdemes bánkódni rajta...
Szerintem próbálj meg ismerkedni, légy nyitott, és ne rögtön úgy állj hozzá, hogy ki fognak használni. (Persze, naiv se legyél azért, de nem kell a túlzott pesszimizmus sem.) Ha meg jól kijössz egy sráccal, van vonzalom is, akkor be is vallhatod neki, hogy az akkori pároddal vesztetted el a szüzességed, csak sajnos megbántad. Ezen egy normális fiú nem fog kiakadni vagy lenézni, hiszen nem egy jöttmenttel feküdtél össze csak úgy. Ez nem ri*ság, csak számodra rossz döntés volt, ennyi. De ha találsz valakit, akibe beleszeretsz és akinek oda akarod adni magadat, akkor azt érezni fogod! Csak ne zárkózz el ettől! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!