Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lefeküdtem a barátommal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a barátommal miatta. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt.. mikor egy évnél jártunk lefeküdtem vele, mert fél évig azt hallgattam és sajnos szerelmes voltam és tapasztalatlan. már akkor mikor megtörtént undorodtam magamtól, de amióta nem vagyunk együtt nem érzem magam nőnek, szégyellem magam, szánalmas r**i vagyok. Pasizni nem merek holott már egy éve szakítottunk, mert úgy érzem mindenki látja rajtam, hogy milyen vagyok és csak kihasználna. Vltoztatni sajnos nem tudok, hgy fogadjam el magam?

2015. jún. 14. 23:09
1 2
 11/16 piriiiii ***** válasza:
Ja, de várjunk, ez a kérdés kamu.
2015. jún. 14. 23:30
 12/16 A kérdező kommentje:
9-es nem annyira vészes már, mint volt, mint mondtam egy éve történt a végleges szakítás. Nyitott vagyok, csak nem állok le senkivel.
2015. jún. 14. 23:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Helyes, légy is nyitott, ahogy írtam! :) És hidd el, hogy lesz olyan, aki beléd tud szeretni, ne aggódj!
2015. jún. 14. 23:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Kedves piriiiii (remélem jól írtam) sajnos nem kamu, én lennék a legboldogabb ha az lenne. Akkora retard még nem vagyok, hogy kamu kérdéseket írjak, főleg ilyet.
2015. jún. 14. 23:34
 15/16 anonim ***** válasza:

Megérdemled.

Arra jó volt a fiú, hogy játszad a nagylányt meg a barátnők előtt az eszedet.

Így jár az, aki másokkal játszik.

2015. jún. 15. 11:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Drága 15-ös köszönöm kedves rosszindulatúságodat. Mivel nem ismersz kérlek ne általánosítsz!! Én nem játszottam az agyam bár honnan is tudnád. Nem írom le az élettörténetemet nem is tartozik rád.Köszönöm a választ!
2015. jún. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!