Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudnék tenni? Segítség!

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni? Segítség!

Figyelt kérdés

Idén ballagtam az általánosból. Az utolsó osztálykiránduláson sokszor bejött az egyik srác, és mindiga mi szobánkban volt. Tök jól elhülyültünk, meg minden, és egyszer szemben ültünk egymással, és megkérdezte, hogy 'XY, mi lenne, ha azt mondanám, hogy tetszel, és gyors kirohannék?'. Én erre annyit mondtam, hogy te tényleg fáradt vagy, mert már hajnali 2 óra volt. Csütörtökön jött a bankett, természetesen lelkileg gyenge lettem, így néhányszor sírni kezdtem. Sokszor mondta, hogy menjek oda egy ölelésre, de én senkitől sem akartam semmitm. A bulin sokszor lógtunk együtt, és egy vázában sok rózsa volt, és minden fiú adott egy szálat egy lánynak. Én persze tőle kaptam (ráadásul a legvörösebbet és a legnagyobbat). Utána mikor mentünk este az osztályfőnökhöz folytatni a bulit, mellettem ült. Mindig a kezét a combomra tettem, én pedig 'lesöpörtem' onnan, és így hülyültünk. Utána következett egy lassú zeneszám, és megkérdezte, hogy nem e megyek vele lassúzni. A kérdés után mindenki felállt és táncolni kezdett, én természetesen vele táncoltam a legtöbbet. Miután visszaültünk, én is egy kis pléddel betakaróztam, mert fáztam, és a kezét végig a hátamon tartotta és simogatott. Nagyon boldog voltam, örültem a gondoskodásának. Sokszor filóztam azon, hogy tetszik-e, de csak a ballagás után jöttem rá, hogy bírom.

És most jöttem rá, hogy szörnyen szükségem van rá, azt akarom, hogy még évekig mellettem legyen. Beszélni nem tudok vele, mert nincs FaceBook-om, de máshol ő nem elérhető. Teljesen más iskolába fogunk járni, és eddig a faluban még nem találkoztunk. Mit tegyek? Talán a többi barátommat beszéljek, hogy így közösen, sokan találkozhatnánk. Vagy esetleg ha találkozok a legjobb barátjával, kérdezzek felőle (és a legjobb barátjában nagyon megbízok, sokat segített), vagy más? A segítséget előre is köszönöm, aki pedig valami negativumot akar írni, azt kérem szépen, nem irjon választ, mert nem érdekel.

15/L

2017. júl. 16. 17:40
 1/3 sziszen55 ***** válasza:

szerintem próbáld meg vele felvenni a kapcsolatot.

Úgy tűnik tetszel neki,szerintem ezt ne hagyd veszni:D

Ha a barátaid tudnak segíteni akkor miért ne megér egy próbát.:D

2017. júl. 16. 19:09
 2/3 sziszen55 ***** válasza:
barátai*
2017. júl. 16. 19:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ha jól alakulnak a dolgok, szerdán őt is látni fogom!
2017. júl. 16. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!