Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vehető annak, hogy randizna velem?
Figyelt kérdés
Nemrég óta beszélgetek egy lánnyal.
Nekem van egy 19 éves gamer lány haverom és kiderült,hogy neki van egy 19 éves sima haverja aki srác.
Mi mindketten 15 évesek vagyunk.
Az én havercsajom aztmondta,hogy legyen duplarandi én ezt továbbítottam és a lány aztmondta,hogy egyszer összehozzuk. Elfelejtettem mondani,mi kb 100 kilométerre lakunk egymástol a gamer girl Britt a 19 srác meg Holland.
Lehet,hogy ezt komolyan gondolta azzal kapcsolatban hogy mi randizzunk vagy csak azért mondta mert tudta,hogy ilyen sose lesz.. ?
2017. júl. 29. 22:33
1/2 anonim válasza:
Ha olyan messze laktok egymástól mind a négyen akkor nem valószínű hogy együtt egy időben tudtok találkozni a duplarandohoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom de nem is az a lényeg hanem az,hogy ezt azért mondta mert tudta,hogy nem lesz ilyen vagy komolyan akarja.
2017. júl. 29. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!