Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők igaz az ha egy nőnek Nincs orgazmus Nincs sex akkor az a külsejen is észre vehető? Ha meg valakinek jó a szexuális élet az kívül is .
Igaz
Kisimult bör , ragyogó arc , szemek, jókedv energikusság jellemzi azokat akiknek rendben van a szexuális élete
23 N
**
Akiknek nem. Nyúzott, veszült, ingerlékenx folytonos fáradtság , fátyolos fáradt és szem jellemzi
Én ezt azért megcáfolnám. :-)
Nekem már jó ideje nincs párom, aktív szexuális életem, mégis kiegyensúlyozottnak és energikusnak tűnhetek, szinte mindenki azt gondolja, hogy van valakim.
Másban is meg lehet találni az örömet, amíg nem találjuk meg a másik felünk. ;-)
Persze igaz, hogy sok nőt azért ez megkeserít. :-/
28 N
Igaz, és nem csak a nőkre.
Én pasi vagyok, és magamon is észrevettem, hogy negatívan hat a szexmentes élet. Igaz, azt nem tudom, milyen lennék, ha szexelek, mert még szűz vagyok. Viszont tény, hogy eléggé feszült vagyok a mindennapokban, néha csak a nyugalom közepette is törnek rám olyan érzések, hogy ha most hozzám szólnak akkor robbanok. Kicsit nehezebben is koncentrálok a feladataimra, mint mondjuk 8-10 évvel ezelőtt, meg a festésnél is kicsit amolyan alkotói válságban vagyok, nincs ihlet.
Mondjuk tény, hogy egy ideje abszolút semmilyen szinten nem is vonzódom a nőkhöz, nem érzek késztetést a kezdeményezésre. Valahogy belefáradtam, hogy bármilyen módszerrel, bárhol próbálkoztam, vagy egyből elutasítást kaptam, ha kaptam egyáltalán választ, vagy az első randi után lekoptattak, többnyire hol nyíltan, hol burkoltan arra hivatkozva, hogy nem rendelkezem megfelelő egzisztenciával hozzájuk.
Eddig két nő azt is a fejemhez vágta, hogy mivel érdekel a kultúra meg a művészetek, és én is festek, szeretek alkotni, biztos-e, hogy nem a pasikat szeretem. Csak homokosok szeretik a színházat meg a művészetet, kultúrát. Pedig a pasik meg végképp nem vonzanak most sem, és eddig sem, ez 100%.
Szóval nem igazán van már kedvem, erőm a nőket hajkurászni feleslegesen. Legutóbb a szívdokim is feltette azt a kérdést, hogy rendben van-e a szexuális élet, mert a magas vérnyomásom és a szívem kicsit rosszabbodott, és az egészségre kihat a szexuális élet is állítólag. Persze mit is mondhattam volna neki... igen.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!