Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mennyi volt a legtöbb orgazmus, amit egy nap alatt maszturbálással elértetek?
Figyelt kérdés
2017. júl. 25. 17:35
1/14 anonim válasza:
8
De még nem volt elég csak már fájt be volt dagadva.. Így nem tudtam többször
Csak kézzel ujjazás és segédeszköz nélkül mielőtt kapnám a kérdést hogyan csináltam
23 L
4/14 anonim válasza:
ilyen sokat maszturbálnak a lányok?
7/14 anonim válasza:
Fogalmam sincs.
De amikor a partnerem orálisan kényeztetett, volt, hogy 8-nál abbahagytam a számolást :D
Ez azért lehetséges, mert az első orgazmus után szuperérzékeny leszek :)
19/L
8/14 anonim válasza:
4-5 nem tudom már de valahogy így. 6 biztos nem volt már. Őszíntén szólva nem szoktam számolgatni.
19/L
9/14 anonim válasza:
7 volt a maximum...
De utána... olyan érzékeny voltam, hogy tusolásnál, miközben a hab és a víz végigfolyt rajtam és elért a csiklómig... még attól is elélveztem, így végül 8 lett a bűvös számom.
10/14 anonim válasza:
Tízig számoltam. Még felfedező kiskamasz koromban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!