Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztek, ha egy lány/nő az együttlét alatt saját magát juttatja el a csúcsra maszturbálással?
Szia, mindkét helyzetet megtudom érteni.
Amikor én kényeztetem a párom , akkor van ,hogy átveszi a "botot" és magának kiveri. Ez bennem is egy egyfajta bukás, csalódás érzést kelt,mivel vagy nem vagyok annyira izgató , vagy béna vagyok.. hogy inkább úgy látja , hogy magának csinálja.. nekem valamilyen szinten mint nőnek megalázó...
A másik dolog, hogy nekem is szokott olyan előfordulni, amikor a párom kényeztet engem, hogy nem találja meg azt a kellő ütemet amin én eltudnék jutnia csúcsig... ilyenkor inkább én veszem magamnak át az irányítást, ahogy tapasztaltam nem bánja a párom, mert felizgatja a dolog.
Bocs, hogy nőként válaszolok! :)
Nekem eddig két pasim volt. Az első, az akárhogy csináltuk, én nem élveztem, nekem kellett maszturbálnom közben, hogy elélvezzek, de ő mindig elment, sokszor túl korán is...
Ebből azt a következtetést vontam le, hogy nem nagyon tudnak kielégíteni a férfiak, és nem azért, mert ők rosszak lennének, hanem mert én vagyok ilyen, aki nem tud elélvezni.
A második pasim, ha meglátta, hogy szex közben már nyúlok a csiklómhoz, ő lefogott és teljesen másképp kezdett el bennem mozogni, és akkorát élveztem, hogy még most is remegek, ha rá gondolok. :D És ennek a pasimnak kisebb volt a farka jóval, mint az előzőnek. És többször is, inkább félrelökte a kezem, és ő izgatta a csiklómat. Azt mondta, őt zavarja, ha az imádott hölgyet nem ő juttatja csúcsra, hanem a saját keze. :D
Szóval kinek mi. Van, akit izgat amúgy a látvány is.
"ennek a pasimnak kisebb volt a farka jóval"
Azt szinte gondoltuk, le se kellett volna írni, valahogy ezen az oldalon mindig ez a vége:)
én nagyon örülnék ennek!
de a bnőm nemigazán szeret magához nyúlni előttem..:D :(
szóval marad a nyelv, plussz újjazás, így van 2-3 orgazmusa is, utanna meg egy laza 20 perc szex :D :P
Szóval kinek mi. Valahogy éreztem, de azért gondoltam megkérdem, mik a ti tapasztalataitok. Én úgy vagyok, ahogy egyik fentebbi társnőm. Párom nem mindig tud ráérezni arra a ritmusra és pontra, én olyankor próbálom irányítani, de hát nem érezhetjük, mi a jó a másiknak. Magamhoz kell nyúlnom, hogy legyen valami. Bár ebben a melegben néha semmi kedvem a hancúrhoz :D
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!