Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok, nagyon elitelitek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok, nagyon elitelitek, ha egy fiu szereti az analis oromszerzest sajat maga vonatkozasaban?

Figyelt kérdés
Az ilyen srac eselytelen? 25/f
2015. júl. 22. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A nagy részük elítéli, bár találkoztam már olyannal aki kivétel volt.
2015. júl. 22. 17:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Én nem ítélem el, azt csinál amit akar, de nem tudnám kielégíteni az ilyesfajta vágyakat, mert engem nem érdekel. Szóval olyat kell keresned aki vevő rá, de attól hogy valaki nem csinálná még nem feltétlen ítéli el. :D
2015. júl. 22. 17:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, meg a lotto5-re is lehwt hajtani, ugyanannyi az eselye kb :-D
2015. júl. 22. 17:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha te mondod, az biztosan úgy is van.
2015. júl. 22. 17:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el, egyedül azt ítélem el a témában, ha valaki a partnerére akar olyat ráerőltetni, amit ő nem akar.

Ha a Párom szeretné, megtanulnám a prosztata masszázst is a kedvéért, de ő meg pont nem vágyik rá.

2015. júl. 22. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el. :)
2015. júl. 22. 18:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem ítélném el. Páromnak nincs rá igénye, de ha úgy alakulna, simán beruháznék egy felcsatolhatóra is :)
2015. júl. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!