Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem el?
14/l
13évesen egy versenyen összeismerkedtem egy fiúval
Elkezdtünk beszélgetni
Találkozgattunk
Én nem merem megmondani senkinek hogy mi a szitu, visszahizodo vagyok
Ugyanez volt vele
Nem mertem neki megmondani hogy nem szeretem
Összejöttünk
Együtt voltunk vagy egy honapig
De ez már se veled se nélküled kapcsi volt
Nem akartam vele talizni
Mindig kitaláltam vmi indokot, hogy ma miért nem jo
Aztán megbeszeltük hogy akkor szakitsunk
És azota ha meglatom egyszeruen hanyok, szerencsere nem itt lakik, 40km re, de akkor is
Nagy nyomot hagyott bennem
Foleg ahogy elvaltunk
Hogy ha nem leszek a baratnoje ujra ongyilkos lesz
És ezzel nyomsztott
És ez az elso "szerelem"baroni nagy nyomot hagyott bennem...rosszat...nagyon rosszat
Na de ha meglatom mar hanyok, ed a legrosszabb hogy indult az x faktorba
És tovabb jutott
És én nem szeretném nézni a fejét
Ahogy elfelejteném, jön ez is
Tudom még van addig válogato, de ha idaig eljutott, csak belerakjak egy kicsit is
Tudom...akkor nem kell nezni de akkor is mindenki fogja mondogatni hogy hallottad hogy y volt ma a teveben?
És ahh, annyira felejtenem de nem tudom...
1. Ne nézd az x faktort . Informálódj a családodtól , barátaidtól ,g
hogy tovább jutott e . És ha kiesett nyugodt szívvel nézheted az adást .
2.tölts több időt barátnőiddel legalább pár órára nem a srácra fogsz gondolni .
3. Közöld vele , hogy már nem egy kis gyerek és nem vagy olyan naiv , hogy azzal mattban lehet téged tartani ,hogy öngyilkos lesz ha nem leszel újra a barátnője .
Időt kell adnod magadnak. Lehet nagyon rossz lesz de egy kis idővel el fog kopni a hányingered tőle és újra idegenként tekinthetsz rá. Szóval csak türelmesen várnod kell valamint ajánlom hogy csinálj olyasmit amiről tudod hogy leköti a gondolataid. Igy nem rajta fogsz agyalni.
Remelem valamennyire segitettem neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!