Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Beleszerettem egy lánybarátomba ebben biztos vagyok már tavaly szeptember óta előjött bennem ez az érzés és csak egyre erősebb. De neki van barátja már 2 éve. A barátságot nem akarom megszakítani vele, de elmondani se lenne jó ötlet. És szeptemberben újra mindennap látni fogom, most se tudom kiverni a fejemből folyamatosan csak rá tudok gondolni, nem tudom semmivel lefoglalni magam mikor más lánnyal vagyok akkor is csak rá tudok gondolni

2017. júl. 22. 19:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Vannak néha félreérthető helyzetek, de nem tudom hogy ezt én képzelem be vagy csak azért van mert eléggé nyitott lány.
2017. júl. 22. 19:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de valószínűleg képzeleted szüleménye,

Amiről azt hiszed, az a lánynak feléd jele.

Azt tanácsolom, bár én is szenvedtem ilyenkor,

Hogy keress egy hobbit, mint nagyi aki horgol.

Ha le van kötve a figyelmed valami intenzív

tevékenységgel, nem lesz annyi gonod így.

2017. júl. 22. 19:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, próbálkozom, de tényleg mindenről ő jutott eszembe és ezáltal nem is tudok rendesen koncentrálni semmire például mikor focizok akkor is arra gondolok, hogy milyen jó lenne vele lenni. :(
2017. júl. 22. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nagyon jó barátok vagytok, simán elmondhatod neki, hogy kedveled, és mégha tudod is, hogy nem lesz belőle semmi akkor legalább megkönyebülsz. És ha azt mondtad, hogy vannak félreérthető helyzetek, akkor lehet arra vár, hogy mond meg neki, hogy kedveled, de ennek kevés esélye van. Minden esetre mondom, hogy ja tényleg nagyon jóban vagytok akkor megériti, hogy meg akarsz könyebülni. És amúgy is ha nem teszed meg akkor azon fogsz rágódni, hogy mi lett volna ha.. Vannak helyzetek mikor kell kockáztatni. Remélem segítettem valamennyire. Ha megfogadod a tanácsom, kérlek írd meg, hogy mi lett. Sok sikert.

17L.

2017. júl. 23. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!