Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek még lehet valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek még lehet valami?

Figyelt kérdés

Másfél hónapot voltam együtt egy sráccal és mikor szakítottunk azt mondta hogy a hat hétből az utolsó három hétben már csak próbálta viszonozni a szeretetem de már nem szeretett úgy mint addig szerintetek ha még annyi ideig képes volt velem lenni akkor még lehet hogy másodszor is összejöjjünk? Mert nekem még mindig sokat jelent ....

17/L

2017. júl. 24. 12:26
 1/2 I noor Y ***** válasza:
Akarhogy is nezed ez az ido nem volt tul sok...ugyhogy en nem akarlak letorni de azt mondanam ( ha a csavo tenyleg nem erzett mar semmit irantad a vegen) h ennek nincs nagy jovoje
2017. júl. 24. 13:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy könnyű írni, de próbáld meg elengedni, mert ennek valószínűleg nem lenne pozitív jövője!
2017. júl. 24. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!