Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudtam a barátomnak de nagyon szeretem. Mit tegyek hogy visszakapjam?
Figyelt kérdés
Hazudtam neki. Egy elég nagy dologban vagyis inkább rahagytam de kb egy honap múlva megmondtam hogy nem igaz. Szakított velem de továbbra is egyutt éltünk nem küldött el ha el akartam menni nem engedte. De attól függetlenül összejött egy másik csajjal ami elvileg csak megjatszas. A nővére azt mondta 100 százalék hogy rendbe lehet hozni. Hogy kaphatók vissza? Mit tegyek? Nagyon szeretem.2017. júl. 23. 21:13
11/12 A kérdező kommentje:
#9 sose ütött meg nem is fog. Nagyon az erőszak ellen van. Veszekedtunk nem egyszer és nagyon csúnyán de soha meg csak nem is akart megütni.
2017. júl. 25. 12:05
12/12 anonim válasza:
Csak egyszer nem hazudtál azóta? hajjjajjjj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!