Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az osztálytársam pasija...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az osztálytársam pasija szeret, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár hónapja észrevettem,hogy -hívjuk Boldizsárnak- néz,mosolyog rám. Elmondtam a "barátnőimnek",hogy ez fura. Azt mondták ez hülyeség van barátnője és nagyon édesek együtt.Pár napja a srác megszerezte a telefonszámom. Beszélgettünk,az elején csak utalgatott rá,utána elmondta,hogy szeret. A baj csak az,hogy nekem is tetszik,de nem most tetszett meg. Még év elején és ő is azt mondta,hogy rossz lánnyal jött össze.Mondtam,hogy oké,de még a barátnő képben van,és ha esetleg összejövünk nem akarok két napra rá. Egy-két hónappal ezelőtt elmondtam a lánynak,hogy tetszik nekem a fiú,de utána letisztáztam,hogy ez hülyeség és nem is tetszik. A srác tegnap szakított a lánnyal -a lány halálosan szereti-ő pedig elküldte a csoportba-feltételezem elfelejtették,hogy benne vagyok-hogy mit írt neki Boldizsár. A csoportban a lányok (különösen egy pedig nem is ismer)elkezdtek utálkozni,hogy milyen vagyok már,hogy elcsábítom. Hogyan tudnám ezt tisztázni? A fiú tényleg nem olyan fontos,vagyis nem tudom. Amikor beszéltünk úgy éreztem,hogy nem vagyok hülye igen is igazam van,boldogságot,bűntudatot.Tudom ez később el fog múlni,de most iszonyú. Félek,hogy meg akarnak verni,a lánynak nem tudom mit kéne mondanom..A helyzet annyi,hogy a barátaim ott hagytak a szarban.Van egy lány aki szeretne segíteni,mert mindenki azt hiszi,hogy szeretem én is őt. Mondta,hogy megpróbálja tisztázni a nevem Ma nem mentem suliba,annyira félek. Gyomoridegem van,nem bírok enni. Félek,hogy mindenki utál. O és van még egy hét a suliból. Nem Magyarországon lakom. Kérem valaki segítsen..

2017. júl. 21. 09:08
 1/4 Amenadiel ***** válasza:
100%
Az a barát aki ott hagy a szarban az nem barát,helyedbe nem foglalkoznék a többiekkel ha neked tetszik a srác és ez fordítva is igaz akkor nincs miért aggódni.
2017. júl. 21. 09:15
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem várjatok legalább 2 hónapot azzal hogy összejöttök, a lánynak mond azt, hogy te nem tehetsz semmiről, és jelenleg nem nagyon érzel a srác iránt semmit.(ezt mond a sracnak is, hogy ezt fogod mondani, nehogy elhiggye) nyugodtan írhatsz priviben is ha van kérdésed, mert még több verzió is van, megaztán írd meg hogy mi lett mert nagyon kíváncsi vagyok
2017. júl. 21. 09:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azok akik ilyeneket irtak a csoportba nem a baratnoid...szoval szerinten az o erzeseikkel nem kell foglalkozni, hiszen a te erzeseid se erdeklik oket. Ha annyira nem tetszik a srac sztem ne gyere vele ossze, hanem inkabb varj arra aki majd igazan tetszik, ismerkedj uj emberekkel, szerezz uj baratokat, akik igaziak, bar mostanaban azt eleg nehez. Es ne felj, ha barmi komolyabb tortenne viszont szolj a szuleidnek-nem tudom hany eves vagy- mert nem ciki!! Hidd el ha mar megvernek es bantalmaznak akar szavakkal is azt nem tudod egyedul megoldani, engem is bantottak meg altalanosban es szoltam anyukamnak aki bement az iskolaba meg minden....

Persze eloszor en voltam anyuci pici lanya...de aztan amikor a tanar elvette tole a kedvuket akkor abbahagytak es lettek barataim akik azota is a legjobb barataim (xd ez aztan ertelmes volt)

Szval nyugodj le, szerintem csak a szajuk nagy, semmit nem fognak csinalni, ha esetleg szeretnel valakivel beszelgetni rola most vagy kesobb nyugodtan irhatsz privatba 😊

2017. júl. 21. 10:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Legyél együtt a sráccal, a csajnak meg mond meg, nem te csábítottad el, hanem rá unt, ennyi :)
2017. júl. 24. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!