Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztálytársam pasija szeret, mit tegyek?
Azok akik ilyeneket irtak a csoportba nem a baratnoid...szoval szerinten az o erzeseikkel nem kell foglalkozni, hiszen a te erzeseid se erdeklik oket. Ha annyira nem tetszik a srac sztem ne gyere vele ossze, hanem inkabb varj arra aki majd igazan tetszik, ismerkedj uj emberekkel, szerezz uj baratokat, akik igaziak, bar mostanaban azt eleg nehez. Es ne felj, ha barmi komolyabb tortenne viszont szolj a szuleidnek-nem tudom hany eves vagy- mert nem ciki!! Hidd el ha mar megvernek es bantalmaznak akar szavakkal is azt nem tudod egyedul megoldani, engem is bantottak meg altalanosban es szoltam anyukamnak aki bement az iskolaba meg minden....
Persze eloszor en voltam anyuci pici lanya...de aztan amikor a tanar elvette tole a kedvuket akkor abbahagytak es lettek barataim akik azota is a legjobb barataim (xd ez aztan ertelmes volt)
Szval nyugodj le, szerintem csak a szajuk nagy, semmit nem fognak csinalni, ha esetleg szeretnel valakivel beszelgetni rola most vagy kesobb nyugodtan irhatsz privatba 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!