Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik Nagyon egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik Nagyon egy lány osztálytársam! Jol kijovunk, hülyülünk stb. De van pasija. Mit tegyek? Normális komit ha kérhetek.

Figyelt kérdés
Jol elvagyunk, beszélgetünk, stb... De én,mar szinte bele estem es kicsit rossz lhet jobb lenne elfelejteni, de nem megy mert mar probaltam. Kerestem más lányokat akivel jol elvagyok vagyis hogy ne figyeljek arra a lányra aki bejön de Max 2-3napig ment utana megint kezdtünk beszélgetni es megint csak ra gondolok. Nem tudom mit tegyek????
2016. ápr. 12. 22:59
 1/6 anonim válasza:

Próbáld meg elcsábítani.

De amúgy adnál pár imfót magadról?

Pl:. Hány éves vagy?

Így egszerűbb lenne segíteni neked.

2016. ápr. 13. 05:23
 2/6 anonim válasza:

Infót*

De ha lehet ne próbáld, hanem csináld :D

2016. ápr. 13. 05:24
 3/6 anonim válasza:

Ha van pasija, szálj le róla.

Vagy említsd meg a pasinak és majd ő kiveri belőled ezt a hülyeséget

2016. ápr. 13. 10:42
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolsó Köszi xd 😄

igen szólok neki es ha meg is próbálna azt nem,hagynám stb... Na mind1

gondoltam hogy ilyen valasz is lesz de mit várok? Mar ezektől az emberektől normális segitseget nem,lhet kapni!! 😔😄

2016. ápr. 13. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Gondolom fiatal vagy még,de semmikép ne csábísd el ha van barátja. Próbld meg elkerülni. Vagy vrd ki amíg szakítanak.
2016. ápr. 13. 15:09
 6/6 anonim válasza:

Ne haragudj azért rám:D csak arra akartam utalni, hogy nem szép dolog foglalt csajra menni.

Viszont, ja...nem szép dolog:D

2016. ápr. 13. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!