Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem, mit tegyek? Bővebben lent!
"egyre jobban beleszerettem."
Tudod mit jelent valakibe beleszeretni? Nem azt,hogy néhányszor beszélgetsz vele.
Én 15, ő 16 éves.
Én úgy érzem ez a 2 óra beszélgetés nekem bőven elég volt ahhoz, hogy beleszeressek. Rengeteget mesélt magáról, és kiderült, hogy sok közös van bennünk.
Attól félek, ha átmegyek hozzá a szülei nem hagynának minket kettesben.
"Én úgy érzem ez a 2 óra beszélgetés nekem bőven elég volt ahhoz, hogy beleszeressek."
Valószínűleg nem volt még kapcsolatod, ezért kevered a dolgokat. 2 óra alatt senkibe nem lehet bele szeretni, max. erősen oda vagy érte.
Minek hagynának kettesben? MAjdnem két idegen vagytok egymásnak, mit akartok rögtön kettesben?
"megéri-e tovább próbálkoznom?"
??? Miért, eddig mivel próbálkoztál?
És mi lenne az, amitől megéri?
Érezd jól magad! Évezd a társaságát, függetlenül attól, hogy egyedül vagytok-e! Nem türelmetlenkedni! Mindennek el jön az ideje, és ha megadod a módját, sokkal több és szebb élményed lesz! ...és nem utolsó sorban többet tanulsz, mert hidd el, lesz még mit - az a legjobb az egészben. Ezért vagyunk itt! Ismerd meg!
7. Igazad van, egy kicsit túloztam azzal, hogy azt mondtam, hogy beleszerettem. Csak ilyen korban nem könnyű normális fiút találni, legalábbis az én környezetemben. A szülei nem a legszimpatikusabbak számomra, ezért jobb lenne, ha kettesben hagynának minket, de ezt nem kérhetem.
8. A próbálkozás alatt azt értettem, hogy inkább hadjam a francba és legyünk jó barátok, vagy majd többszöri találkozás után próbálkozzak be nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!