Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudom elengedni?
Nekem már 8 hónapja tetszik 1 fiú, ha írok neki virtuálisan, általában nem válaszol, iskolában sem beszélgettem vele nagyon, csak órán, de ha beszéltem is vele órán kívül, általában lekezelő velem, én is nagyon sokat, szinte minden nap sírtam miatta, szóval úgy döntöttem, elakarom felejteni, de már több hónapja próbálkozom, és semmit nem haladtam, mert még ugyanúgy szeretem. Nem tom, meddig fogom bírni, mert még mindig nagyon hiányzik...Szóval, neked is azt tanácsolom, h próbálj meg nem rá gondolni, tudom, h nehéz, mert én is ugyanígy vagyok vele, de hidd el, sikerülni fog. Ha rágondolsz, próbáld meg elterelni a gondolataidat. Találj valami jó hobbit, amit szeretsz, persze, ha van, csináld azt. Az a jó, ha minél többet mozogsz, találkozol a barátaiddal, így kevesebb a valószínűsége, h egész nap rágondolsz. Valakinek könnyebben megy a felejtés, valakinek nehezebben. De ha próbálsz minél kevesebbet gondolni rá, talán idővel sikerül elfelejteni. És szerintem virtuálisan ne beszélgess vele, meg ne írogass rá, tudod, mennyire nehéz megállni, mert én is így vagyok, de csak neked lesz rosszabb, ha folyton írogatsz neki.
Ez az én személyes véleményem, remélem tudtam segíteni, ha valaki nem ért velem egyet, ne kapja fel a vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!