Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék? Nagyon megbántam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon megbántam, amit tettem.

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, aki kilencedikben szerelmet vallott nekem. És hát, az az igazság, hogy nem igazán voltunk egy szinten. Ő nagyon magába forduló volt mindig, én meg finoman szólva népszerű csaj voltam és más fiúkkal kavargattam.

De nagyon szerettem a bókjait, igazából már-már imádott engem, ezért facebookon gyakran beszélgettem vele, meg ha szomorú voltam, mindig hozzá mentem tanácsért. Mindig meg tudott vigasztalni.

Közben szerettem ingerelni is, ölelgettem, puszilgattam az osztályban a többi fiút és láttam, hogy finoman szólva megőrül a féltékenységtől. De persze, amikor már elfelejtett volna, mindig sikerült újra magamba bolondítanom egy-két simogatással és szép szóval. Élveztem, mert úgy kezelt, mint egy istennőt. Nagyon öntudatos vagyok és tudom magamról, hogy mennyire szép lány vagyok és mennyire jó az alakom. Lehet írni a válaszban bármit, de ez az igazság.

Ez így ment egy-két évig. Aztán én idén tavasszal összejöttem egy másik fiúval az osztályban. Ő nagyon szenvedett, láttam, hogy amikor mi cukik vagyunk és csókolózunk, akkor könnyes szemmel elfordítja a fejét és inkább kimegy. Persze sajnáltam is, de rám talált a szerelem és senki másra nem tudtam gondolni, csak a barátomra.

Vele azonban lassan egy hónapja szakítottunk, közben meg kiderült, hogy a fiú, aki szerelmes volt belém, becsajozott. Szóval barátnője van, nem annyira szép, mint én, de egészen aranyos. És a külsején is változtatott, nagyon vonzó lett, legalábbis ellenállhatatlan az új képein.

Vissza akarom szerezni őt, azt akarom, hogy újra istennőnek hívjon és úgy szeressen, mint senki más. De mit tehetnék? Hogyan hódítsam vissza? Várom a segítseégeteket!

2017. júl. 9. 20:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező válaszai alapján nem gondolom hogy felfogna bármit is az önzőségéből, a fiúnak meg szóljon már valaki hogy egy ilyen k(u)rva próbálja elcseszni a kapcsolatát csak mert szeretné hogy valaki szeresse is mert ő maga érzelmileg semmit nem képes adni senkinek.

Amúgy tuti nem fogja megmutatni magát senkinek egy ilyen sem, amelyikek mondogatják milyen szépek azok az átlagot nem szokták megütni csak az egojuk üti a mérce tetejét.

2017. júl. 16. 04:00
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Ki is emelted a kérdést te ribi? Na takarodj vissza a sarokra jó nagy lépésekkel befogott szájacskával, ha sokat jártatod nem fog jól állni benne a.. ugye tudod?
2017. júl. 16. 04:01
 23/47 anonim ***** válasza:
100%
Tudod az én páromnak is van szeme, tetszik neki 1-2 híres ember is, pl. Scarlett Johansson, aki azért szerintem is elég jó nő, de ha ide tévedne és flörtölne a barátommal, tudom, hogy akkor se történne semmi, mert engem szeret. Szóval, ha a másik lányt szereti, a fejed tetejére is állhatsz, akkor se lesz semmi. Mindenki a saját tettéért felelős, tehát, ha lépsz, te azért felelsz, ha a fiú válaszol rá, akkor ő azért. Itt azért kaptál ennyi negatív választ, mert morálisan elfogadhatatlan, hogy kikezdj egy kapcsolatban élővel, de mivel neked a szépség az értékrended kizárólagos alapja, fel se merül benned erkölcsi dilemma. Ezért csak Te felelsz magad előtt, a fiúnak van szája, tud nemet mondani, ha akar, Te meg majd, ahogy öregszel befogod látni, hogy a szépség nem ideális alap. Sajna el fog múlni és jönnek majd nálad szebb, fiatalabb lányok. Akkor majd az nagyon fog fájni.
2017. júl. 16. 07:43
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Neked is csak a külső számít, hogy vágna ketté egy tehervonat, te beképzelt kis ringyó. :D
2017. júl. 16. 07:52
 25/47 anonim ***** válasza:
100%
Te egy kib*szott vicc vagy, ember. :D Na, de köszi az élményt, jót röhögtem!
2017. júl. 16. 08:02
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad, hogy te egy beteg ember vagy? Ezt teljesen komolyan írom. Aki ennyire énközpontú, annak nagyon súlyos pszichés gondjai lehetnek. Nem gondolkodtál még azon, hogy elmenj egy szakemberhez?
2017. júl. 16. 08:08
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom, emberek! Nyugalom! Az ilyen lényekre nem érdemes ennyi mérget pazarolni, majd az élettől megkapja, ami jár neki. Sőt, ahogy látom, az első jó nagy pofont már meg is kapta.
2017. júl. 16. 08:20
 28/47 anonim ***** válasza:
Ez meg mi a lószar? XD Mondjátok, hogy valami szar poén.
2017. júl. 16. 08:25
 29/47 anonim ***** válasza:
Mintha erre az okádékra lehetne értelmes választ adni, te olcsó k*urva. :DDDDD
2017. júl. 16. 08:30
 30/47 anonim ***** válasza:
Nahát, mégegy f**znyűvő kisk*r*a. :D
2017. júl. 16. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!