Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántam, hogy leráztam egy olyan lányt, aki sokat jelentett nekem és én is neki. Mit tehetnék?
4 éve ismerjük egymást, ő akkor nagyon szerelmes volt egy közös barátunkba, aki nem viszonozta az érzéseit, hozzáteszem, azóta is jóban vannak. Én többször próbálkoztam nála, de nem vett komolyan. Most azonban fordult a helyzet, ugyanis lefeküdtünk egymással 2 hónapja, és utána még 2-szer találkoztunk, mindkétszer úgy, hogy ő keresett. Ezután ő többet akart, én pedig elküldtem, hogy nem tudom vele elképzelni a kapcsolatot, nem is egy városban lakunk, szóval elég durván sajnos. Ennek 2 hete és azóta is csak rá gondolok. Elszúrtam vajon teljesen? :(
26/F, ő 26/L
ha két hete többet akart akkor még semmi sincs veszve :)
hívd el randira és beszélj meg vele mindent :)
Keresd meg ezt a lányt és mondd el neki őszintén azt, amiket itt leírtál. Ha tényleg komolyan gondolta, akkor meg fog hallgatni és ad még egy esélyt, ha megtudja, hogy mi miatt viselkedtél így.
Őszinte legyél, ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!