Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak megbántam, hogy nem akartam egy fiút, de már továbbállt?
Ismerkedtem egy fiúval, de úgy nem jött be, nem volt egy helyes pasi meg önbizalom hiányos volt eléggé. De sokat beszéltünk, rendes srác volt, nem olyan szexmániás, mint sok férfi társa.
Egyik nap mondja, hogy összejött valami csajjal, mutatta a képét és hát jól elcsodálkoztam, tök csinos nő. Nem hittem volna, hogy talál valaki. És most látom kit vesztettem, szomorú vagyok, hogy nem nyitottam fel eddig. Lehet csak kamuzik, szerintetek el tudom hódítani valahogy?
Miért kamuzna? Most meg már féltékeny vagy kérdező? :D
Egyébként sokszor nem értem, hogy a lányok többsége miért nem veszi észre azokat a srácokat, akik valóban értékesek és rendesek. Jó persze, nem hord mindenki egy táblát magán, hogy "hé, én rendes vagyok", de akkor is előbb, vagy utóbb kiderül az, ha valaki tényleg rendes ember.
Egyébként még nem késő, kedves kérdező. Szerintem próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!