Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Egy táborban megismertem egy fiút aki nekem tetszik. Néha beszéltem is vele és akkor mind a ketten jól éreztük magunkat. Amikor úgy tettem h nem veszem eszre direkt felem forditotta a beszelgetest es rolam beszelt. Igazabol ez a fiu egy nocsabasz aki perverz is elegge de aranyos a szoke gondor hajaval. Es amugy nem tudja nevem ezert nem jelolt be facebookon de en tudom az o nevet de nem alarom bejelolni facebookon mert felek h nem ismer fel bar valoszinuleg fel fog de nem tudom nincs batorsagom mivel a tabor vegefele ok hamarabb elmentek es egymas melett elmentunk o koszont nekem es a szemem be nezett pedig voltak mellettem lanyok tehat nekik is koszonhettett volna csak mivel az en szemebe nezett gondolom h nekem koszont de encsak raneztem es nem koszontem vissza. Meg amugy meg egymast szivattuk hulyesegekkel. Nem tudom mit tegyek? Egyre jobban csak ra gondolok es a beszelgeteseinket idezem fel most tenyleg metetszett? Bejeloljem facebookon? Mit tegyek? A koromat nem szeretnem elarulni.

2017. júl. 9. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Jelöld be nyugodtan.
2017. júl. 9. 18:48
 2/4 anonim válasza:

Szerintem is jelold be*-*

Nagyon aranyosnak tűnik és igen szerintem neked bejön a srac, meg aztan mi van ha nagy nőcsábász ha elcsavarod az agyát akkor eleg lesz neki egy lany:) sok sikert

2017. júl. 9. 19:04
 3/4 A kérdező kommentje:
Vissza is jelolt szerencsere de hogy kezdemenyezhetnek vele beszelgetest mit irjak neki?
2017. júl. 10. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Együtt táboroztatok, arról van mit dumálni! Én csak el tudom mesélni a saját sztorimat. Edzőtáborban volt egy srác, aki bejött, bejelöltük egymást. Én írtam rá azzal, hogy nem találom a cipőmet, és hogy nem látta-e, mert már mindenütt kerestem. Elkezdtünk dumálni, és utána össze is jöttünk. (Utólag nagyon röhögött, mikor elmondtam neki, hogy mit találtam ki, csak hogy ráírhassak.) De egy "Szia, mizu?" is megteszi! ;)
2017. júl. 11. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!