Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is elmesélem a sztorim.

2 éven keresztűl külön osztályba jártam egy sráccal. Nem is beszéltünk soha. Csak ilyen iskolai ismerettség volt. Láttuk egymást ennyi. De most a 3. évre összevonták az osztályunkat. Osztálytársak lettünk. Továbbra sem beszéltünk 1-2 szónál többet. A srác nagyon jól néz ki. Eléggé felkapott a lányok körében a suliban. Elég sokan próbálták felszedni már de kb senkinek se sikerült. Ránézésre tipikus bunkónak nézki.A szája is elég nagy mindig kiáll az igazáért és magáért is.De akik ismerik azt mondják róla,hogy nagyon jófej. Többször észre vettem,hogy néz engem és összeakadt már párszor a tekintetünk is.Ha pl egyszerre érünk az ajtóhoz mindig előre enged. Szerintem bejövök neki. Szeptember óta még csak a napokban mertem bejelölni fb-n. Ő kb 5 perc után vissza is igazolt.Nem nagyon szokott posztolni se a régebbi posztjait meg ha lájkolnám tuti leesne neki,hogy bejön nekem. Félek,hogy engem is csak elutasítana. Mi tévő legyek?

Köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 22. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg barátilag közeledni hozzá.Írj rá,hogy hogy van,mit csinál,stb..

Ha tetsztel neki,akkor biztos válaszol,elkezdetek beszélgetni

2017. ápr. 22. 16:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbálj vele eleinte csak barátkozni. Ha valóban jófej akkor már elkezdhetsz vele flörtölni meg célozgatni.
2017. ápr. 22. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!