Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csinaljak? (Lent kifejtem)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? (Lent kifejtem)

Figyelt kérdés

Van egy srac aki nagyon tetszik....nemis tetszik inkabb...szerelmes vagyok bele...de neki van egy baratnoje (csak baratok) de megis folyton csokoloznak amikor nezem oket...a lany nem bir engem...a fiuval csak neha beszelek...a fiu eleg "nepszeru" es regebben kavart is a baratnommel...a baratnom meg mindig szereti...mult kedden (amikor nem voltam ott) a srac odament a baratnomhoz es beszelgettek...most a baratnom nagyon boldog es azt varja hogy tamogassam (nem mondta de tudom hogy igy gondolja) az a fajta vagyok aki mindig kiall a baratnoi mellett...most is igyekszem de igy nagyon nehez...es oszinten belehalnek ha osszejonnenek...(meg nem mondtam el senkinek hogy bejon a srac) ti mit tennetek?

15/l (a rosszindulatu kommentekre nem vagyok kivancsi,bocsi az esetleges hibakert)

2017. júl. 8. 19:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva... Eléggé bonyolult a helyzet, inkább finoman, visstafogottan közelíts a kiszemelthez, ne légy túl "indulatos". A barátnőddel meg nem tudom mit tegyél, eléggé nehéz mind a barátnőd, mind a fiú oldalán is ott lenned... Ha nem történik valami változás akkor sajnos döntened kell majd, hogy ki mellé állsz, de bizakodj a legjobbakban és közeledj a fiúhoz.
2017. júl. 8. 22:00
 2/2 A kérdező kommentje:
koszi a valaszt :)
2017. júl. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!