Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy olyan fiúval flörtöltem aki valószínűleg nem érez irántam semmit? 15/L (ha valakit jobbban érdekel privátban kifejtem)
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 23:22
1/9 anonim válasza:
A flört nem 15 éves lányoknak való.
2/9 A kérdező kommentje:
Hirtelen nem tudtam máshogy megfogalmazni bocsi
2017. jún. 26. 23:33
3/9 anonim válasza:
Hogyhogy mit csináljál? Semmit. Nem jött össze. Ennyi.
5/9 anonim válasza:
Fejtsd ki. Miből gondolod hogy nem érez semmit?
6/9 anonim válasza:
Dobj egy privátot ide. Kíváncsi vagyok.
7/9 anonim válasza:
Mit tudsz már? Semmit. :) Mit értesz a flört alatt? Mit írtál neki?
8/9 anonim válasza:
Ha most arra gondolsz, hogy sokszor találkozol vele, mármint hétköznaponként, és szégyelled magad, akkor egyszerűen csak viselkedj átlagosan, de egy befuccsolt kezdeményezés miatt még nyugodtan beszélhetsz vele. Nem kell ezt annyira komolyan venni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!