Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 15 éves srác csúnya, nem hatalmas dumás, nem híres és nem gazdagok a szülei akkor valószínűleg nem lesz barátnője amíg meg nem gazdagszik?
Ha a csúnyaság főleg igénytelenségből fakad, akkor igen.
Mégis mit szeressen benned a másik?
Ha nem lesz gazdag... Úristen.
Nem, neked soha nem lesz, mert te is egy felszínes f@$z vagy.
Ha ez a ronda fiú még ilyen felszines és khm "buta" is akkor nyilván nem lesz. Amúgy valaki magyarázza már el nekem, hogy miért van az, hogy az ilyen rinyálós pasik rá se néznek a csúnya lányokra? Értem én hogy nem vonzóak mint a szépek, de ők is csúnyák :D
Elnézést hogy a végére így eltértem a témától, de ezt tényleg nem értem. Persze akinek nem inge ne vegye magára, nem vitát gerjeszteni akarok :)
Miért mit kéne szeretnie?
Írtam hogy nem nagy dumás.
Hát mert rossz példa, de attól, hogy egy szép torta tetszik, de nincs rá pénzem, attól még egy penészes záptojásos undorító tortának amelyről szállnak a legyek miért kéne tetszenie alternatívának?
"Hát mert rossz példa, de attól, hogy egy szép torta tetszik, de nincs rá pénzem, attól még egy penészes záptojásos undorító tortának amelyről szállnak a legyek miért kéne tetszenie alternatívának?"
- Pont ez a nagyon rossz példa. Ugyanis egy penészes tortától megbetegszel. Egy csúnyább lánytól nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!