Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy 15 éves srác csúnya,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 15 éves srác csúnya, nem hatalmas dumás, nem híres és nem gazdagok a szülei akkor valószínűleg nem lesz barátnője amíg meg nem gazdagszik?

Figyelt kérdés
Vagy hogy lesz akkor.
2016. júl. 19. 05:25
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

"Az elég gáz, ha nálad egy lánynál csak a fiatalsága és a szépsége számít" Az, hogy személyiség, nem mond semmit? Vagy az nem fontos, lehet egy élettelen báb is, csak nagy legyen a melle?

Az a normális, hogy a szép lányok tetszenek a fiúknak nem a csúnyák. Nemhogy nem gáz, hanem épp az lenne a gáz, ha a bányarémek jönnének be. Nem érted hogy egy bányarém ha kedves vagy jó az ágyban vagy jól főz akkor is óriási taszító erővel bír egy szép lányhoz képest, meg hogyha van lehetőségük választani inkább egy szép érettségivel nem rendelkező két 20 éves bolti eladó lányt választanak a férfiak, mint egy 40 éveset, ahogy a szólás tartja elcserélnének egy negyvenévest két huszasra?

" és lányként teljesen őszintén mondhatom neked, hogy rohadtul nem a jövedelem és az iskolázottság érdekel egy fiúnál."

Mert eltartanak, nem fizetsz bérleti díjat és számlákat, nem akarsz még gyereket, nem beteg senki és nem kell senkit sem eltartanod így persze hogy nem számít a pénz annyira neked most még. A személyiségre is rányomja a bélyegét egyébként hogy valakinek mennyi pénze van, mennyire egészséges vagy hízlaló ételeket tud venni, futja-e kondira, mennyire ideges, milyen minőségi helyeken egyetemen tud megjelenni. Ha meg a pasidnak nem tudná kifizetni a számláidat, nem lenne gyakran munkája az érettségi végzettsége miatt, vagy ha még mindig a szüleiteknél laknátok az sem biztos, hogy tetszene hogy neked például harmincévesen amikor más csávónak van lakása és tartalékja, míg most még vállrándítva veszed körülbelül 26 éves korodig, hogyha egy érettségije van a pasidnak.

de ez meg fog változni, másrészt

Nyilván nem biztos, hogy összejönnék egy hajléktalannal,

"a gusztustalan öreg férfik, akik húsz évesekkel veszik körbe magukat?"

Hát az a max amit egy rossz külsőből ki lehet hozni. Melyik a jobb egy csúnyaképű, fonnyadbőrű edzés ellenére is lógó hasú ember, akinek számlafizetési elmaradásai vannak otthon a bányarém feleségével, vagy ugyanez a külső jó minőségű cuccokban, szép lányokkal körülvéve?

2016. júl. 22. 07:55
 22/48 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szeretnél meggyőzni az igazadról, ettől függetlenül még mindig nem jó az elképzelésed. Bevallom, voltak részek, ahol igazat adtam neked, de úgyse tudsz meggyőzni arról, hogy ez a szexista felfogás a világ legnormálisabb dolga. A nő legyen modell testalkatú és szépségű, akár három gyerek után is, különben úgyis kidobják, de a pasi lehet bányarém, ha van pármilliója, amiből tud magának lányokat venni? Kösz, ebből nem kérek. A szépség egyébként is annyira relatív, annyiszor volt, hogy olyan fiú tetszett, aki a barátnőim szerint ronda volt, és ez fordítva is igaz. Nem azt mondtuk, hogy járj egy olyan lánnyal, aki szerinted csúnya és nem tetszik, hanem annyit, hogy lehet, az a lány, aki tetszeni fog, mások szerint nem szupermodell lesz. És hidd el, igenis nagyon fontos a személyiség, mondjuk ezt mondhatom egy agyatlan barbikra bukó srácnak. Javasolnám megmutatni ezt a vitát az anyukádnak, kíváncsi lennék a reakciójára.

/előző/

2016. júl. 22. 08:54
 23/48 A kérdező kommentje:

Hát pedig az a normális, hogy a szép nőknek általában magasabb jövedelmű és magasabb iskolázottságú a férje, akkor is ha szerinted ez szexista és nem normális. A pasi miért ne lehetne egy nagyhasú bányarém ha jól mennek a dolgai?

"A szépség egyébként is annyira relatív"

Van relatív része is, például hogy csaj mennyire legyen húsos, de általában a derék-csípő arány, a fiatalság és az arc szépsége zsűrinek elég objektív szokott lenni. Ha egy csúnyafogú pattanásos zsíros csajt akarnál osztani a félkész tortáknak szerintem normális, hogy nem kérnek belőle. Tarthatod a világot szexistának, de egyszerűen olyan a legtöbb társadalom is, hogy az a férfi aki otthon főzöget, vagy a családi, baráti körében vagy akár csak az utcán egy csúnya bányarémmel jelenik meg annak csökken a becsülete saját és mások szemében is, nem?

2016. júl. 22. 11:15
 24/48 A kérdező kommentje:
Egy csávó nem értem miért ne lehetne egy nagyhasú bányarém ha tud gondoskodni a családjáról. Azért mert a felesége túl sok hülyítő női magazint nézeget kockahasú házimunkát végző férfi modellekkel?
2016. júl. 22. 11:35
 25/48 anonim ***** válasza:
100%

És mégis melyik az a nő, aki eldobja a neki tetsző pasit egy nagyhasú bányarémért? Nem vagyok fenimista, de az ilyen hímsoviniszta hozzáállás annyira ki tud akasztani. Egy nőnek is van büszkesége, és nem feltétlenül a nagyhasú bányarémek az ideáljai. Ahogy olvasom a hozzászólásaid, végig az az érzésem, hogy te nem is tekintesz emberként a nőkre, legalábbis a férfiakat egy magasabb szintre emeled. De nem a középkorban élünk, egyenjogúság van. Nem tárgyak vagyunk, akiknek az egyetlen dolguk, hogy gyönyörűek legyenek és gyerekeket szüljenek. Egyébként meg... Te most barátnőt akarsz akivel villoghatsz a haverjaid előtt, vagy valakit, akit szeretsz? Erre kíváncsi lennék, bár elég egyértelműnek tűnik a válasz.

/előző/

2016. júl. 22. 13:18
 26/48 A kérdező kommentje:

És mégis melyik az a nő, aki eldobja a neki tetsző pasit egy nagyhasú bányarémért?"

Hát gondolom már hallottál arról, hogy talán 5-10%-ban úgy nevelnek emberek gyereket hogy megcsalták őket és nem tőlük van a gyerek. Pl. A szépfiú tetsző pasival felcsinálják magukat, aztán a férjükkel vagy szponzorukkal meg akivel szökőévente szexelnek meg elhitetik hogy az övé hogy tartsa el.

"nem feltétlenül a nagyhasú bányarémek az ideáljai."

Nem is azt mondtam, hogy ezek az álompasik, hanem azt hogy esetleg jó, stabil anyagi helyzettel tudnak a bányarémek is találni elfogadhatóan szép csajt maguknak.

"Te most barátnőt akarsz akivel villoghatsz a haverjaid előtt, vagy valakit, akit szeretsz?"

A kettő nem zárja ki egymást.

2016. júl. 22. 13:38
 27/48 A kérdező kommentje:
Meg melyik a vonzóbb számodra, egy csúnya csávó érettségivel és munka nélkül, vagy egy csúnya csávó diplomával és jó anyagi helyzettel?
2016. júl. 22. 13:56
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

"Hát gondolom már hallottál arról, hogy talán 5-10%-ban úgy nevelnek emberek gyereket hogy megcsalták őket és nem tőlük van a gyerek."

Ez egy nagyon szomorú és gusztustalan tény, de a hangsúly az 5-10%-on van. Szerencsére úgy tűnik a társadalom nagy része még mindig nem tartja ezt normálisnak és elfogadhatónak.

"A kettő nem zárja ki egymást."

Huh, ehhez képest eddig nem sok szó volt érzelmekről, nekem úgy tűnt, hogy a hangsúly a menőzésen van.

Még mindig nem értek egyet a felfogásoddal, és ha a barátnődnek esze is lesz, nem csak melle, akkor valószínűleg ő se fog. Úgyhogy azt tanácsolom, ezeket a nézeteidet ne nagyon hangoztasd. Amúgy meg azt írtad, hogy csúnya vagy... Ki szerint? Csodálkoztam is, hogy eddig nem kértek képet, az ilyen kérdéseknél azzal szokták kezdeni, de esetedben mindenkinél kiverte a biztosítékot a felfogásod. Egyébként pont ebből láthatod, hogy rajtad kívül nem sokan gondolkodnak így. A (normális) lányok meg főleg nem.

2016. júl. 22. 14:04
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

"Meg melyik a vonzóbb számodra, egy csúnya csávó érettségivel és munka nélkül, vagy egy csúnya csávó diplomával és jó anyagi helyzettel?"

Amelyik megfog. Amelyik iránt tudok érezni valamit. A helyesebb. Ez rengeteg mindentől függ.

2016. júl. 22. 14:07
 30/48 anonim válasza:
100%

Haver... a világképeddel sürgősen csinálj valamit mert ez nem teljesen normális.

Nem tudom milyen baráti társaságod van neked, de mi nem vetjük meg a csúnya lányokat és nem gondolunk rájuk úgy mint penészes tortákra.

Van egy lány aki tetszik nekem, a barátaim szerint csúnya, de szerintem szép és én kedvelem. És nem csak azért mert gyönyörű szeme van hanem mert értelmes és lehet vele beszélgetni. De a lényeg az, hogy nem cikiznek miatta a barátaim, hanem elfogadják hogy nekem ő jön be és kész. Engem nem érdekel mások véleménye, ha a lánnyal szeretjük egymást akkor együtt vagyunk. Ennyi.

Amúgy egyszer irodalomórán szóba került ennek a kérdésnek a tradicionális verziója: az aranyalma történet.

A tanár kikérte a fiúk véleményét, hogy ők pénzt, szerelmet vagy tudást választanának. Na ez nagy port kavart az osztályban, még a menzán is erről vitáztunk. Haverom szerint a csajokat csak a pénz vonzza. Ne tudd meg hogy a lányok hogy neki estek mind és hogy lehurrogták. És szerintem is nekük volt igazuk, ez csak sztereotípia és elég baj ha a kinézetedet és személyiséged teljes hiányát a pénzzel próbálod kompenzálni.

16/F

2016. júl. 22. 23:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!