Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 15 éves srác csúnya, nem hatalmas dumás, nem híres és nem gazdagok a szülei akkor valószínűleg nem lesz barátnője amíg meg nem gazdagszik?
Nem tudom, az én környezetemben az a normális és átlagos, hogy a nők is rendes munkát végeznek, amivel igenis kereshetnek annyit, mint a férfiak. Az osztályomban minden lány vagy orvosként, vagy mérnökként akar továbbtanulni, de biztos én járok valami nagyon extrém helyre... Igen, ott a terhesség, de a terhesség ideje alatt is ott a GYES és GYED (nem nagy összeg, de van), emellett például az én anyukám a születésem után pár hónappal már vissza is állt dolgozni. Nem úgy akarok párt keresni, hogy az első találkozón megkérdezem, mennyit keres, hogy utána eldöntsem, egy esetleges terhesség alkalmával vajon elég lesz-e, és bármennyire is szerelmes vagyok belé, kidobom, mert nem tetszik az összeg.
/előző/
A 2. vagyok.
Így gyorsan végig olvasva mindent benned is van egy pici hiba nem csak a lányokba. Van benne igazság amit írtál de az a rib*****ra jellemző és nem a lányokra vagy mondhatjuk már félig nőknek is. Kicsit kitérve a pénzes témára. Kb. 14 éves voltam mikor elhatároztam, hogy verseny Ladát akarok. Mire 18 lettem sikerült összeszednem 600 ezret. Azt tudni kell, hogy nagyon sok édességről, szórakozóhelyről meg minden sz@rságról lemondtam és a lehető legtöbb pénz 80-85%-át erre tettem félre. (zsebpénz, szülinapi pénz és 2,5 évi diákmeló a napi 10 tanórám mellett) Jövőre kezdek rendes munkát 20k adok otthonra a számlákra a többi meg megy a perselybe. Ezt csak azért írtam, hogy lásd nem mindenki a szülők nyakán csüng hanem ő is tesz valamit ilyen idősen a dolgaiért.
Hűha, bajok vannak kedves kérdező:D
Nem akarom tudni mennyi szörnyűség történhet veled, ha ilyen kép alakult ki a fejedben a társadalomról. Remélem a gondolkodásmódod betudható a kamaszkornak, és nem lesz belőled ilyen felnőtt. Ha mégis, akkor sajnos garantálhatom, hogy - a kérdésedre válaszolva - nem lesz csajod. Akkor sem, ha te leszel a leggazdagabb ember, mivel elsősorban az számít párkeresésnél, hogy kivel mennyire lehet együtt élni. Hiába van a másiknak sok pénze ha kibírhatatlan a viselkedése. Még ha sokat is fogsz keresni később, tegyük fel összeszedsz egy lányt akinek tényleg csak a pénzed számít, egy idő után meg fog unni téged és a negatív felfogásodat. Majd szül neked párat és elválik, viszi a vagyonod jelentős részét.
Hogy a jelenlegi problémáidra is válaszoljak: igen, lehet egy srácnak barátnője akkor is, ha csúnya, nem népszerű és kevés a pénze. Ha nyitott vagy az emberekkel, ápolt vagy (pl.rendesen hajat mosol, nem vagy büdös stb), van egy jó humorod akkor már nyert ügyed van.
Ja és nem utolsó sorban, a szépség valóban relatív. Nem kell extrém példákra gondolni. Írd be google-ba, hogy "legszebb nők 2015" vagy bármelyik hasonló listát. Biztos vagyok benne, hogy fogsz az első 20 között olyat találni, aki számodra nem vonzó. Vagy nézz meg egy szépségversenyt. Mindenhol vannak olyan lányok, akik mások szerint szépek, mások szerint pedig nem. De vegyük a nyers példát: az a szép arcra akinek szimmetrikus feje van teljesen. Legalább is ez az alapként vett szépség. Amibe nem lehet belekötni. Ez az embereknek kevesebb, mint 1%-a. Sőt, még annyi sem. Mindenki más nem otthon kesereg, hanem igenis törődik a hajával, borotválkozik, szemöldököt szed, pattanástalanít (ha tud). És lásd, mennyi szép lány van csak amiatt hogy jól sminkelik magukat.
A test már egy teljesen más kérdés, abból tényleg mindenkinek más jön be. Ha nem vagy vészesen dagadt (ami már az egészségedre is kihat), akkor nem tudod a tested hibáztatni, amiért nem találsz párt. 2016-ban ráadásul pont hogy a vékonyabb testalkatú srácok vannak sztárolva az általad istenített lányok által, úgyhogy ha mindenképp egy felszínes buta libát akarsz, akkor annyi a dolgod, hogy megveszed a legújabb "menő" göncöket (akár használtan, turiból), elkezdesz cigizni/inni (ha erre sem telik, csórj mástól, sokan úgy csinálják), és máris találsz minden ujjadra több lányt. Még edzened sem kell hogy izmos legyél, pedig 10 éve még a kigyúrt pasik voltak a csajmágnesek, ők legalább tettek valamit a cél érdekében - a mai csitrik (akikre te is buksz látszólag) még kevesebbel is megelégszenek.
Egyébként kis időbe telik és rá fogsz unni egy ilyen lányra, nem véletlen nincs egyiknek sem tartós kapcsolata. Bár nem is tudom, miért veszem ezt ilyen komolyan, hisz nem 25 éves egyedülálló szűz pasi vagy hanem egy 15 éves önbizalomhiányos kamasz.
Mindegy, a lényeg, hogy kitartás: nem bántani akartalak, hanem ösztönözni, hogy tegyél valamit annak érdekében, hogy találj csajt. :) Hidd el, sok olyan fiút szeretnek, aki szabályosan csúnya, és nem is gazdag. Mégis olyan a kisugárzásuk, hogy beléjük szeretett a megfelelő lány.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!