Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek tetszem neki? (15/L)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? (15/L)

Figyelt kérdés
Az osztálytársamról van szó és en korrepetálom őt. A napokban írt nekem hogy elvisz moziba mert "nagyon sokat segítettem neki meg minden" ezt igy mondta de ma mondta hogy az unokatesója is jönne velünk mert randizik egy lánnyal es megkérdezte hogy akarom-e nem tudom mit csináljak nem értem őt

2017. júl. 4. 22:10
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Menj el vele ha bejön neked. Dupla randi lesz belőle :-)
2017. júl. 4. 22:25
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
veszteni nem vesztesz semmit,de légy óvatos,nem kell belefutni a közepébe.Ismerd meg a srácot rendesen.:)
2017. júl. 4. 22:47
 3/5 A kérdező kommentje:
3 éves korom ota ismerem őt 😀
2017. júl. 4. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ez vagy-vagy eset. Menj el vele, nem veszthetsz semmit, főleg ha bejön. Viszont ne a jegygyűrűkatalógussal a zsebedben menj. Csak hagyd, hogy alakítsa magát a szitu.
2017. júl. 5. 13:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Menj el és kiderül. 50-50 százalék esély van rá, hogy randi, vagy nem. Én azért drukkolok, hogy összejöjjön. :) 16L
2017. júl. 5. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!